‘Dit zijn de nieuwe leren bandjes voor Apple Watch’ [video]

Apple zou werken aan nieuwe leren bandjes voor de Apple Watch. Eerder lekten al foto's uit en nu is er ook een hands-on video met mooiere foto's verschenen van de leren bandjes, die mogelijk dit najaar worden aangekondigd.

Nieuwe leren Apple Watch-bandjes gelekt

Apple zou zijn overgestapt naar een nieuwe fabrikant in Vietnam, die de bandjes produceert. Die fabrikant lijkt de boodschap dat Apple graag geheimzinnigheid nastreeft, nog niet te hebben ontvangen. Na de gelekte foto’s is er nu ook een hands-on video van de Vietnamese site Tinhte, die in het verleden wel vaker producten heeft laten uitlekken. De Apple Watch-bandjes zijn te zien in de kleuren rood, felroze, blauw, zwart en bruin. Sommige bandjes hebben een contrasterende band aan de zijkant.


De bandjes hebben een soort gewatteerde bubbels. Er is nogal een verschil met de huidige Leather Loop, die momenteel alleen voor de 44mm Apple Watch verkrijgbaar is en 99 euro kost. De huidige bandjes zien er verfijnder uit en hebben ribbels die over de hele breedte lopen. De nieuw ontdekte bandjes hebben bubbels die niet tot de rand toe lopen. Aan de binnenkant staat het logo van echt leer met de tekst ‘Natural leather’ om duidelijk te maken dat er een koe aan te pas is gekomen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De nieuwe foto’s en de video geven een betere indruk wat we kunnen verwachten. Het armbandje sluit met magneten, maar er is geen sprake van een lus, zoals bij het huidige model. De gelekte foto’s wekken de indruk dat de bandjes beschikbaar komen voor 40mm en 44mm, terwijl de huidige bandjes alleen voor 44mm verkrijgbaar zijn.

Leren bandje Apple Watch 2020 gelekt

Aanvankelijk werd gedacht dat het een vervanger zou zijn voor de huidige bandjes, maar ondertussen lijkt het er steeds meer op dat dit een nieuwe variant wordt. Het zou kunnen gaan om een goedkopere variant van de lederen bandjes. Ze zien er iets sportiever en minder formeel uit. Ook zouden ze waterbestendig zijn, al is dat bij leder niet gebruikelijk.

Leren bandje Apple Watch 2020 gelekt

Wanneer deze nieuwe Apple Watch-bandjes aangekondigd gaan worden is nog even de vraag. Gezien het feit dat ze nu al klaar zijn, zou Apple ze tijdens WWDC 2020 aan kunnen kondigen. Meestal brengt Apple in juni nieuwe bandjes in zomerkleuren uit. Het is ook mogelijk dat Apple wacht tot de aankondiging van de Apple Watch Series 6 in september.

Leren bandje Apple Watch 2020 gelekt

Zie jij deze nieuwe bandjes zitten? Of heb je liever het model dat Apple momenteel verkoopt?

Leren bandje Apple Watch 2020 gelekt

We hebben een overzicht van alle officiële Apple Watch-bandjes en bovendien hebben we onlangs een round-up gemaakt van Pride Apple Watch-bandjes door de jaren heen.

Bekijk ook

Apple Watch Pride-horlogebandjes van 2016 tot nu

Apple brengt sinds 2016 speciale Pride-horlogebandjes uit. Elk jaar kwam er een ander design en voor liefhebbers is het leuk om ze allemaal te verzamelen. Toon je ware kleuren met deze Apple Watch Pride-horlogebandjes in regenboogkleuren!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.