iPhone SE 2 case van Totallee

Reacties voor: iPhone SE 2 of iPhone 9: hoe gaat Apple’s betaalbare iPhone van 2020 heten?

Hoesjesmakers hebben al gekozen
Wordt het de iPhone SE 2 of de iPhone 9? Sommige hoesjesmakers hebben de keuze al gemaakt: zo denkt hoesjesmaker Totallee al zeker te weten dat het nieuwe toestel iPhone SE 2 gaat heten. Maar er zijn gaan ook stemmen op voor een andere naam, iPhone 9.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
24 reacties
 1. iPhone 11r

 2. 400 euro voor een iPhone? Dit gaat een enorme hit worden onder de jeugd! Net als de betaalbare Blackberry’s een aantal jaar geleden.
  De jeugd geeft niet zo veel om de kwaliteit van de camera’s zoals de echte liefhebbers doen. Ook draadloos opladen gebruiken ze bijna niet
  Ik voorspel een gouden zet van Apple! Voorwaarde is wel dat het een groter toestel wordt dan de huidige SE want op zo’n klein scherm zit niemand meer echt te wachten bij de jeugd.

 3. Gok toch op iPhone 9 verkoopt makkelijker, als dat mensen moeten vertellen ik heb een iPhone se 2 gekocht lijkt mij.

 4. Ik vind de benamingen van iPhones sowieso verwarrend. Xs Xr, 11, het is er niet duidelijker op geworden.

  4, 4s, 5, 5s, dat was nog wel overzichtelijk. Maar toen er overgegaan werd naar iPhone X werd het een rommelig geheel.

  Toch zou, voor de overzichtelijkheid iPhone 9 het meest passend zijn. Dan is het duidelijk in welke lijn qua specs het staat.

 5. Waar maken jullie je druk om, We zien het wel als het zo ver is !

 6. Gaan jullie elke dag iets plaatsen over de 9 / SE2 ? Niet nodig, me dunkt.

  En anders, naam: iPhone 9. De 9 klinkt niet, omdat het een stap backwards is tov 11. De niet-kenners zouden eerder denken dat het een verouderd model is bij ‘9’. Anderzijds is in China cijfer 9 een geluksgetal.

  Maar iPhone SE 2 vind ik niet zo lekker klinken en zouden de Apple kenners eerder denken aan dat iPhone 5 modeltype. Dus ik gok op 9 of 8s.

 7. 9:3=3 tekens. 8SE lijkt me dus een logische keuze. Dan zijn alle kampen tevreden🤪

 8. Hoezo een andere hoes?? het is toch gewoon de behuizing van de 8 met andere specs.
  Of heeft Apple er weer een paar mm aan gewijzigd zodat de afvalberg die zij zo graag pretenderen niet te maken indirect zich weer aan het ophogen?

  Idd waarom een poll? who cares hoe hij gaat heten, SE2, 8.2 of 9, niet belangrijk. Specificaties wel, uiterlijk kennen we ook wel.

 9. Origineel geplaatst door iSan
  Gaan jullie elke dag iets plaatsen over de 9 / SE2 ? Niet nodig, me dunkt.

  Nieuws spoeling over Apple is dun en je moet toch de website vullen, vandaag ook heel veel “Zo….” artikelen in herhaling. Als het maart even er weer is wordt het zeker weer interessant.

 10. Iphone 12 Basic…

 11. 8S is het meest logisch. Is per slot van rekening een iPhone 8 met vernieuwingen net als bij de 4S, 5S, 6S en XS het geval was.

 12. iPhone 11c lijkt mij logischer. Dit jaar komt ook de 11s uit. Zit je dan met je 9. Dat lijkt dan 5 jaar terug in de tijd

 13. Gewoon, iPhone. Geen nummeraanduiding, alleen iPhone.

 14. IPhone air

 15. De 9 is wel bewust overgeslagen maar om een andere reden, namelijk men wilde de iPhone 10 bewust iPhone 10 noemen, vanwege het 10e jaar .
  Daarom was er naar mijn idee ook geen 7s men zat plots ruim in de cijfers, want zo erg anders is de 8 niet tov de 7 die kon best 7s heten. Grootste verschil is draadloos laden nog ,nou big deal, kan je ook nog via Ali expres achterna doen in t hoesje.

 16. Of Apple kiest voor dit model de naam iPhone 11 Air, dan is het gelijk in lijn met de andere producten. Denk aan de Macbook Pro en de Macbook Air. Een ander voorbeeld: iPad/iPad Air/iPad Pro. En heb je in dit geval de iPhone 11 Air/ de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro (Max).

 17. iPhone 11R in de grote van de iPhone 8+
  Voor de prijs van iets minder dan de voormalige iPhone 8 dat woord een hit
  Maar dat zal het zeker niet worden helaas 😅

 18. iPhone SO (Special One)

 19. Maar krijgt ie een mini jack? 🙂

 20. Ik open al 4 jaar alleen maar de iCulture app om te kijken of er al nieuws over de SE 2 is, dus ben erg blij dat er eindelijk wat te melden is 😜☺️

 21. @Tjeu: nee natuurlijk niet daar zijn ze allang mee gestopt

 22. Iets als “iPhone 11 E” of “iPhone 11 SE”?

  De nummering aanhouding is wel handig om er voor te zorgen dat mensen bij aankoop al niet het idee hebben een oud toestel te kopen. De 9 is simpel overgeslagen omdat X al voor 10 stond. Dat heeft niet met dit toetel te maken.

  Het achtervoegsel is meer de vraag:
  De “S” is al gereserveerd.
  “C” zou kunnen als er ook meerdere kleuren uit zouden komen. Maar dat is ook al het geval met de iPhone 11. Dus dat is dan vreemd.
  “R” geef weer verwarring met met de XR van vorig jaar. Dat lijkt het de opvolger van dat toestel.
  “E” als “Edition” of “SE” als “Special Edition” of “Small Edition” kan prima zonder naamsconflicten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.