iPhone SE 2 case van Totallee

iPhone SE 2 of iPhone 9: hoe gaat Apple’s betaalbare iPhone van 2020 heten?

Hoesjesmakers hebben al gekozen

Wordt het de iPhone SE 2 of de iPhone 9? Sommige hoesjesmakers hebben de keuze al gemaakt: zo denkt hoesjesmaker Totallee al zeker te weten dat het nieuwe toestel iPhone SE 2 gaat heten. Maar er zijn gaan ook stemmen op voor een andere naam, iPhone 9.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s betaalbare iPhone gaat deze maand in productie en komt naar verwachting in maart uit. Er zijn al heel wat details bekend en er zijn geruchten genoeg. Zou zou de prijs van de iPhone SE 2 rond de $399 liggen en lijkt het toestel op de iPhone 8. Vandaar dat sommige mensen de naam iPhone 9 ook wel zien zitten – het is immers een directe opvolger van de iPhone 8 en Apple heeft het cijfer 9 eerder overgeslagen. Bewust? Misschien wel.

Volgende maand zal er meer duidelijkheid zijn over de naam, maar voor nu is onzeker wat de uiteindelijke naam zal worden. Afgaand op ervaringen van voorgaande iPhones is het vaak de naam die tot het laatst toe het best bewaarde geheim is. Schematische afbeeldingen en dummy’s lekken vaak wel uit. Bij deze nieuwe iPhone is het wat lastiger, omdat het nieuwe toestel niet lijkt op een iPhone SE.

Toch merken we (o.a. op ons Instagram-kanaal) dat de naam iPhone 9 verwarring oplevert bij gebruikers. Hoe kan Apple een iPhone 9 uitbrengen als we qua nummering dit jaar al aan de 12 toe zijn?

Daarom vragen wij ons af: wat vind jij de beste naam voor deze aanstaande iPhone?

Je kunt de poll invullen via deze link.

Totallee hoesje iPhone SE 2

Dat hoesjesmakers nu voor iPhone SE 2 kiezen, is geen aanwijzing want ze hebben net als wij geen inzicht in Apple’s naamgevingsplannen. Vaak halen ze hun informatie uit dezelfde bronnen die we zelf ook regelmatig langs zien komen: analisten en geruchtensites.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2020, 10:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iphone 9, iPhone SE 2

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.