iPadOS 16 functies.

Reacties voor: Overzicht: onze 10+ favoriete iPad-functies in iPadOS 16

De iPad krijgt er een aantal nieuwe functies bij in iPadOS 16, die we hier voor je verzameld hebben. We zetten alle iPad-specifieke verbeteringen in iPadOS 16 voor je op een rij, zodat je weet wat er precies nieuw is op Apple's tablet.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Inderdaad op het eerste oog aardige verbeteringen, echter moet je er m.i. wel genuanceerder naar kijken.
    Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen en zijn ze veelal pas later beschikbaar. Daarnaast is het de vraag of de functionaliteit wezenlijk wat toe gaat voegen. Neem bijv. Stage manager ziet er mooi uit, lijkt handig, totdat je daadwerkelijk de werking ziet achter je kleine schermpje. Apple is daarom ook bezig met de ontwikkeling van de grootste iPad ever 14.1 inch. Een echte manager ontbreekt nog steeds. Dagelijks werk ik met de iPadPro maar dit is echt geen laptop vervanger. En moet ik regelmatig terugvallen op de MacBook. Kortom er is nog een hele weg te gaan voordat iOS vergelijkbaar is met MacOS.

  2. @Sling: en dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Apple moet je 2 toestellen kunnen blijven verkopen. Dus de iPad zal altijd “net niet” blijven.

  3. @Tom: voor de lichte gebruiker wel, ik heb sinds paar jaar alleen nog iPad en iPhone, heb Windows pc met ( Mac heb ik nooit gehad) en dat werkt voor mij prima. En het is niet eens een pro heb een air 3

  4. In de instellingen –> Icloud kan ik de functie ‘Verberg mijn e-mailadres’ niet meer vinden.

  5. Vergeet er ook vooral niet bij te vermelden dat stage manager en het external displaye support alleen maar gaan werken op de M1 modellen.

    Iedereen met andere modellen die iPadOS 16 wel krijgen, krijgen deze functies dus niet. Heel jammer, heb zelf een iPad Air 4, die hier dus in overgeslagen wordt. Volgens Apple heeft het te maken met memory swap functies, maar op MacRumors stond al dat dit niet strookt met de werkelijkheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.