Reacties voor: Afbeeldingen tonen vermoedelijke iPad Pro 2018 in detail [video]

Eén van de grootste mysteries van het aanstaande event is hoe de aanstaande iPad Pro 2018 eruit ziet. Zit de connector op een andere plek, is er een notch zichtbaar? Deze computergegenereerde afbeeldingen en video proberen alvast iets te verklappen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Onmogelijk dat hem dit gaat worden. Als je deze iPad op tafel legt dan zal hij langs alle kanten wiebelen wanneer je erop typt wegens de camera die veel te ver naar buiten komt.
    Aan de andere kant; dit is bij veel iPhones ook zo. Ik erger me er zo ongelofelijk aan telkens ik een iPhone neerleg op tafel. Dat doen andere fabrikanten beter bij Androïd, die zetten de camera in het midden en heb je er véél minder last van.

  2. Lijkt wel veel op de eerste iPad 🤔
    Maar dan een platte achterkant.

  3. Mooi. Maar niet dat gedrocht van een camera. Hoe kun je het dan nog fatsoenlijk neerleggen zonder hoes? Wat slecht. En waarom heeft Apple een tic om camera zo ver mogelijk in hoek te droppen, op zo’n groot oppervlak van iPad is dat toch niet nodig? Hopelijk geen antenne-strepen, ziet er niet uit. Verder wel mooi gerenderd.

  4. Als we kijken naar hoe stijlvol en ontwikkeld het ontwerp van de iPhones en Watches inmiddels al is, lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat er nu een dergelijk ontwerp gaat komen. Het ziet er uit als een iPhone 4 3XL… Nee, dit design lijkt me te ouderwets voor een nieuwe iPad Pro.

  5. Prachtig ontwerp. Grijpt terug naar de iPhone 5/5S welke ik toch echt nog wel het mooiste design vind hebben.
    Strak, minimalistisch en sexy 😉

  6. Dat Apple zou gaan voor een iPad met platte achterkant en zonder afrondingen aan de randen lijkt me onwaarschijnlijk. Zou wel een interessant design zijn … maar toch liever niet.

  7. @joop doderer: Android maker van telefoons???

  8. ‘Deze computergegenereerde afbeeldingen en video proberen alvast iets te verklappen.’
    en
    ‘De afbeeldingen tonen vermoedelijk…’

    Ik lees hierin erg veel voorbehoudens. We gaan ‘t vanzelf wel zien 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.