iPad Air 2020 concept.

Gerucht: ‘Handleiding iPad Air 4 toont Touch ID in powerknop’

Er zijn afbeeldingen verschenen van mogelijk de handleiding van de aankomende iPad Air 4. Daarin zien we het nieuwe design, maar ook een nieuwe plek voor de Touch ID-sensor.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het lijkt er sterk op dat Apple ergens de komende maand een nieuwe iPad gaat introduceren, maar het is nog de vraag welk model dat precies is. Als we nieuwe foto’s mogen geloven, staat Apple op het punt om de iPad Air 4 uit te brengen. De foto’s tonen de handleiding van het nieuwe model en deze handleiding laat een aantal nieuwe details zien. De belangrijkste vernieuwing lijkt de nieuwe plek voor de Touch ID-sensor.

‘Handleiding iPad Air 4 met Touch ID in powerknop’

De afbeeldingen zijn gedeeld door hetzelfde Twitter-account die eerder wist te melden dat de iPhone 12 geleverd wordt met een gevlochten Lightning-kabel. Qua design lijkt de nieuwe iPad Air veel op de huidige iPad Pro. Dat betekent een design zonder thuisknop en met dunne schermranden en hoekige zijkanten. Omdat er dus geen homeknop meer op zit, heeft Apple de Touch ID-knop volgens deze afbeeldingen verplaatst naar de powerknop. De Touch ID-sensor lijkt dus niet in het scherm te worden verwerkt.

iPad Air 4 handleiding met Touch ID.

In de handleiding is te lezen dat je je vinger op de knop bovenop moet houden om de iPad te ontgrendelen. Behalve de nieuwe Touch ID-knop, zien we ook dat de Smart Connector naar de achterkant verplaatst is. Dit is dezelfde plek als op de huidige iPad Pro. Volgens het boekje is de iPad Air 4 dan ook geschikt voor het Magic Keyboard voor de iPad. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel inch het display is, maar er gaan geruchten over 11- en 10,8-inch. De huidige iPad Air 2019 heeft een 10,5-inch display. Een ander detail is dat het model waarschijnlijk USB-C heeft.

iPad Air 4 handleiding met achterkant.

In onze round-up lees je meer over de iPad Air 2020, die dus mogelijk in september onthuld wordt. Onlangs doken er wel registraties van nieuwe iPads en Apple Watches op, wat zo goed als zeker bevestigt dat er nieuwe producten aan komen.

Bekijk ook

iPad Air 2020 kopen: deze iPad Air biedt bijna alles

Je kan nu de iPad Air 2020 kopen. De iPad Air 2020 is de nieuwste middenklasse iPad. Het nieuwe model heeft een geheel nieuw design, geen thuisknop meer en is goedkoper dan de Pro terwijl je nauwelijks hoeft in te leveren op functies. Dit zijn alle details van de nieuwe vierde generatie iPad Air.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPad Air 2020

De iPad Air 2020 is de huidig 4e generatie iPad Air. Dit model verscheen in oktober 2020 en bracht het design van de iPad Pro naar de goedkopere uitvoering. Er zit geen thuisknop meer op de iPad Air 2020, maar wel een Touch ID-sensor in de powerknop. De iPad Air 2020 is beschikbaar in vijf kleuren en is voorzien van een supersnelle A14-chip. Hij werkt ook met het Magic Keyboard voor iPad. Lees hier alles over de iPad Air 2020 kopen, vergelijken en meer.

iPad Air 2020
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.