Apple Store down, opnieuw aanwijzingen voor witte iPhone 4 [Update]

De Apple Store is wereldwijd offline. Dat zou volgens geruchtenwatchers wijzen op de komst van de witte iPhone 4.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

witte iphoneGeruchtensites zoals MacRumors weten het bijna zeker: dat de Apple Store momenteel offline is, wijst op nieuwe producten. Specifiek zou het in dit geval kunnen gaan om de lancering van de langverwachte witte iPhone. Ze baseren zich op een Twitter-bericht van iemand die eerder juiste voorspellingen heeft gedaan en toegang heeft tot recente lijsten van onderdelen. Het zou gaan om modelnummers MC604X/A (16GB) en MC606X/A (32GB) van de witte iPhone 4.

Eerder vannacht circuleerde het gerucht dat het probleem met de witte verf van de iPhone 4 is opgelost. Een nieuwe verfsoort uit Japan zou het productieprobleem kunnen oplossen. Bij deze nieuwe verf kun je de dikte van de verflaag vooraf specificeren. Het levert minder afgekeurde producten op. De informatie komt van het blog Macotakara. Apple is een samenwerking aangegaan met een voorlopig onbekend Japans bedrijf, dat de wonderverf heeft ontwikkeld.

Cult of Mac meldde eerder dat de witte iPhone 4 moest worden uitgesteld, omdat er licht lekte vanuit de behuizing. Daardoor werd het maken van foto’s onmogelijk, vooral bij gebruik van de interne flitser. Apple zelf heeft tot nu toe alleen over productieproblemen gesproken, zonder nader op de details in te gaan. Afgelopen november circuleerden er geruchten dat de witte iPhone 4 definitief was afgelast omdat Apple het productieproces niet onder controle krijgt, maar dat is inmiddels niet meer zo zeker.

Dat de witte iPhone de afgelopen dagen op de websites van diverse operators is verschenen, zou een extra aanwijzing moeten zijn voor de geruchtenfans.

Zodra we weten wat er nieuw is in de Apple Store, laten we weer van ons horen. Eén paar kleine wijzigingen zijn sinds vanochtend wel op de Apple-site te zien: De grijze menubalk met producten is donkerder geworden en er is een duidelijker onderscheid tussen Mac-computers, Apple-software en accessoires gemaakt. Die wijzigingen hebben betrekking op de algemene Apple-site en niet op de Apple Store.

De online Apple Store is inmiddels weer terug. Behalve de eerder genoemde designwijzigingen lijken er geen nieuwe producten te zijn toegevoegd. Wel is de online Apple Store nu ook helemaal aangepast voor Valentijnsdag (14 februari).
De witte iPhone is op dit moment nog niet verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2011, 22:34
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple store, witte iphone

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.