Archief voor 'apple store'

Satechi aluminium stand voor de iPad

Deze sportaccessoires voor de thuisgym vind je in de Apple Store

In de Apple Store vind je allerlei handige sportaccessoires. Ze zorgen ervoor dat je je iPhone kunt vastmaken of makkelijker kunt sporten. Er zijn ook wat slimme accessoires die een koppeling hebben met HealthKit. Dit zijn de sportaccessoires die wij in de Apple Store hebben gevonden!

Apple Store online redesign

Apple Store offline in afwachting van iPhone 15

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op de nieuwe producten die om 14:00 uur in de pre-order gaan. Je kunt de vier verschillende iPhones dan alvast vooruit bestellen en krijgt dan vanaf 22 september geleverd.

Apple Battersea Londen Apple Store

In deze landen ben je als Apple-superfan het beste af

De prijzen van Apple-producten variëren nogal per land en dat geldt ook voor de gemiddelde salarissen die je in de verschillende landen kunt verdienen. In welk land ben je het minste van je jaarsalaris kwijt om een flinke bundel aan Apple-producten te kopen?

Apple Store met klanten

Apple Stores gaan iPhone X vervangen door iets nieuwers

Apple gebruikt in de Apple Stores een iPhone als betaalterminal. Opmerkelijk is dat ze daar een relatief oud toestel voor gebruiken: de iPhone X. Zes jaar na het verschijnen van de iPhone X vindt Apple dat het tijd is voor iets nieuwers: een iPhone 14.

Apple Tysons Corner

Tysons Corner: eerste Apple Store is vernieuwd

Het is precies 22 jaar geleden dat Apple Tysons Corner werd geopend als allereerste Apple Store. Het gebeurde op 19 mei 2001 en het filmpje waarin Steve Jobs uitlegt hoe een Apple Store werkt, staat bij veel mensen wel in het geheugen gegrift. Nu is 'ie compleet vernieuwd.