Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Stop je AirPods in een Mini Cooper

Elago maakt altijd de leukste AirPods-hoesjes. Nu hebben ze weer iets nieuws: een Mini Cooper. Geschikt voor de AirPods 1 en 2, niet voor de Pro.

Mini Cooper AirPods-hoesje

Elago maakt meestal retro-accessoires voor Apple-producten, zoals hoesjes in de vorm van een Game Boy, een retro Macintosh of een Apple Watch-houder in de vorm van een mini iPod. Nu hebben ze weer een iconisch object gevonden waar je je AirPods in kunt stoppen: de Mini Cooper.


De hoes is gemaakt van siliconenrubber en beschermt tegen vallen. Het hoesje gloeit bovendien op in het donker. “Buckle up and get ready for the road trip!” zegt de fabrikant erover. “Don’t leave on your trip without being properly prepared with elago’s new Mini Car Case!”

Elago Mini Cooper AirPods case

De koplampen en lampen aan de achterkant lichten op in het donker. Je krijgt nog steeds toegang tot de AirPods als ze in de case zitten en kunt ze draadloos of met een kabel opladen. De kabel steek je door het nummerbord aan de achterkant. De motorkap gaat open om je AirPods te pakken.

Elago AirPods Mini Cooper

Het hoesje kost $15 en is in drie kleuren verkrijgbaar: rood, groen en klassiek wit. Elago wil niet zeggen of er ook nog een versie voor de AirPods Pro komt.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.