Elago stand voor Apple Watch

Elago’s nieuwe Apple Watch-houder ziet eruit als een mini iPod

So cute!

Elago maakt Apple Watch-houders die eruit zien als retro producten. Eerder maakten ze een Macintosh waar je je Watch in kon stoppen, nu hebben ze een miniatuur iPod gemaakt van siliconenrubber. Wij werden er meteen erg hebberig van.

Voor het geld hoef je het niet te laten, want je hebt er al eentje voor €13,99. De W6 Stand werkt met alle Apple Watch-modellen en is ook geschikt voor de Nachtklokmodus zodat je het accessoire op je nachtkastje kunt zetten. Hij is gemaakt van krasbestendig siliconenmateriaal, zodat je Watch goed beschermd is als deze in de houder zit. Opladen kan ook: er zit een uitsnede in om de inductielader van de Apple Watch in te steken. En je kunt via een opening nog steeds het scherm bedienen en zien welke notificaties er verschijnen.

Elago W6 stand

Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen: de klassieke in wit met zilver en de special edition iPod in zwart-rood die in samenwerking met U2 werd uitgebracht. Als we het over U2 hebben, dan denken veel mensen in eerste instantie aan het gratis U2-album dat Apple in 2014 ongevraagd op je toestel zette. Maar er zijn meer samenwerksprojecten met de band geweest, die minder controverse opriepen. Deze zwart-rode iPod was eentje daarvan.

Elago stand voor Apple Watch

Elgato maakte eerder de klassieke Macintosh en een houder in de vorm van de originele Nintendo Game Boy. Die hebben dezelfde insteek: je stopt je Apple Watch erin en kunt deze tegelijk ook opladen.

Elago stand voor Apple Watch

De houder is verkrijgbaar bij Amazon Duitsland voor €13,99. De zwart-rode versie is twee euro duurder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.