Elago M4 iPhone-stand Macintosh

Maak van je iPhone een retro Macintosh met de Elago M4

Maak van je iPhone een Macintosh met deze Elago M4 houder, geschikt voor de iPhone 6, 6s en 7. Handig tijdens het typen of een filmpje kijken.

Elago M4 iPhone-stand Macintosh

Hoe leuk kan het zijn om te typen op een echte Macintosh? Maar dan wel eentje met quadcore A10 Fusion-chip en eigen draadloze verbinding? Elago verraste eerder dit jaar met de supergrappige mini-Macintosh voor je Apple Watch en nu zijn ze terug met een nieuw idee: een mini-Macintosh voor je iPhone.


Elago M4 Macintosh

Elago M4 iPhone-houder

De Macintosh uit 1984 is nog steeds populair, als je bijvoorbeeld kijkt naar het enthousiasme over deze Macintosh-softwarecollectie. De nieuwe M4-houder voor de iPhone is geschikt voor de iPhone 6, iPhone 6s en iPhone 7 en is ook nu weer gemaakt van siliconenrubber. Je steekt de iPhone er aan de zijkant in. Het iPhone-scherm wordt het scherm van een beige of zwarte retro-Mac.

Elago M4 iPhone-houder

Omdat de houder van zacht siliconenrubber is gemaakt hoef je ook niet bang te zijn voor krassen. Via openingen heb je toegang tot de volumeknoppen en de oplaadkabel kun je ook nog gewoon aansluiten, al ziet het er dan wel wat minder mooi uit.

Elago M4 iPhone-houder

Je kunt de M4-houder bijvoorbeeld gebruiken om video’s te kijken of om een tekstje te tikken, als je er een (liefst retro-)toetsenbord aan koppelt. Hoesjes moet je wel even verwijderen voordat je de iPhone in de houder steekt. Elago zegt dat het goed samenwerkt met de SlimFit-case die ze op de markt brengen, maar dat zit toch wat krap. Verder vissen mensen met een 5,5-inch iPhone naast het net, want de houder wordt alleen voor de kleinere modellen uitgebracht.

Elago M4 stand

Je kunt kiezen uit zwart of grijs en het kost $30 excl. verzendkosten om er eentje in huis te halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.