Gerucht: ’14-inch MacBook Pro komt nog steeds, gepland voor 2021′

Apple werkt nog steeds aan een 14-inch MacBook Pro, zelfs nu er een nieuwe 13-inch versie beschikbaar is. De 14-inch MacBook Pro zou in 2021 uit moeten komen.

Dacht je dat Apple de 14-inch MacBook Pro afgeschreven had na het uitbrengen van de nieuwe 13-inch? Geen nood, want Apple werkt volgens bronnen nog steeds aan dit nieuwe model. De 14-inch MacBook Pro zou op den duur de 13-inch gaan vervangen, net als dat Apple dat eind vorig jaar met de grote MacBook Pro deed.

’14-inch MacBook Pro komt in 2021′

De nieuwe informatie is afkomstig van het Twitter-account @L0vetodream, een anoniem account dat wel vaker juiste informatie naar buiten wist te brengen rondom aankomende Apple-producten. Ook Jon Prosser denkt dat de 14-inch MacBook Pro nu in 2021 komt.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het gaat bij dit model vermoedelijk om de eerste MacBook met mini-LED. Vorige week schreven we nog dat Apple’s eerste mini-LED product uitgesteld was naar 2021, wat dus mooi samenkomt met het gerucht over deze MacBook Pro. De betrouwbare analist Ming-Chi Kuo sprak als eerste over de 14-inch MacBook Pro, toentertijd nog met de verwachting dat deze later dit jaar uit zou komen. De 14-inch MacBook Pro krijgt waarschijnlijk dunnere schermranden, terwijl de behuizing nagenoeg gelijk blijft. Om precies te zijn gaat het om een 14,1-inch model.

Heb je net de nieuwe 13-inch MacBook Pro gekocht, dan hoef je dus niet bang te zijn dat deze heel spoedig opgevolgd wordt. In onze MacBook vergelijking vind je de exacte specificaties en een overzicht van het huidige assortiment.

Bekijk ook

MacBook vergelijken: jouw MacBook-keuzehulp! Welke MacBook past bij jou?

Welke MacBook past bij jou: de krachtige Pro of de goedkopere Air? In deze MacBook vergelijking zetten we alle modellen en afwegingen op een rijtje: van de nieuwste 13- en 15-inch MacBook Air tot de extra veelzijdige en krachtige 16- en 14-inch MacBook Pro. We vergelijken de MacBooks die momenteel verkrijgbaar zijn en leggen uit met welke factoren en eigenschappen je rekening moet houden.

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (14- en 16-inch) met verschillende specificaties. De nieuwste modellen zijn de 14- en 16-inch uit eind 2023, voorzien van voorzien van de M3, M3 Pro-chip of de nog krachtiger M3 Max-chip. Nieuw is ook de spacezwarte kleur. In de modellen zit geen Touch Bar meer. Deze modellen hebben het vernieuwde design met miniLED-display, zoals die in de 2021-modellen geïntroduceerd werden. De 14-inch MacBook Pro M3 heeft iets minder poorten, maar verder wel hetzelfde nieuwere design. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.