AirPods opladen in oplaadcase.

AirPods Pro voor laagste prijs ooit: 219 euro [dagdeal]

Check die deal!

Wilde je nog steeds de AirPods Pro hebben? Ze zijn nu voor de laagste prijs ooit te te koop, voor €219,- via Amazon.de (of €222,- via Amazon.nl). De afgelopen maanden kwam de prijs niet onder de 240 euro en zelfs tijdens Black Friday kreeg je niet zoveel korting. Een geweldige deal!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Update: deze aanbieding is voorbij, maar je kunt wel de gewone AirPods 2 met oplaadcase met een mooie korting krijgen.

AirPods Pro voor de laagste prijs ooit
AirPods Pro zijn wel vaker in de aanbieding, maar echt goedkoop zijn ze nooit. Toch hoef je echt niet de adviesprijs van 279 euro bij Apple te betalen. De allerlaagste prijs tot nu toe was 228 euro tijdens Black Friday, maar dat is inmiddels een halfjaar geleden. Heb je toen misgegrepen, of was je nog niet overtuigd dat de AirPods Pro iets voor jou zijn, dan heb je nu een nieuwe kans: voor €219,- via Amazon.de (of €222,- via Amazon.nl) kun je deze deal niet laten schieten.

De AirPods Pro zijn de beste draadloze oortjes die je als Apple-gebruiker kunt kopen. Ze hebben ruisonderdrukking, laten je moeiteloos wisselen tussen apparaten en werken ook met HΓ© Siri. Het enige nadeel is dat ze vrij prijzig zijn. Een leuke korting is dus nooit weg.

Bekijken: €219,- via Amazon.de (of €222,- via Amazon.nl)

AirPods Pro

Het is niet bekend hoe lang deze korting zal duren. Amazon kan soms de prijzen opeens weer verhogen. Je krijgt op korte termijn geleverd zonder extra verzendkosten. We vinden dit dan ook een erg goede deal. Mensen die Amazon Prime hebben krijgen bovendien extra snel geleverd met priority delivery. Ook krijg je dan gratis toegang tot de streaming videodienst Amazon Prime Video.

Lees onze AirPods Pro review voor meer informatie over de voor- en nadelen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2020, 12:02

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een nieuw in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken.

AirPods Pro