Ringtonium voor iPhone ter introductie gratis

Ringtonium is een ringtone-designer. Met deze app kun je ringtones in hoge kwaliteit maken, die je zeer nauwkeurig kunt bijknippen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ringtoniumDe kans is groot dat Ringtonium niet meer gratis is, op het moment dat we ons vaste overzicht van gratis apps publiceren. Vandaar een tip om nu alvast deze gratis ringtone-designer te downloaden. Ringtonium is een mooi vormgegeven app waarmee je van bestaande muziek een ringtone kunt maken of je eigen muziek kunt opnemen via de microfoon. De selectie van het fragment kan tot 0,01 seconden nauwkeurig worden ingesteld. Het aantal beltonen dat je kunt maken is onbeperkt en qua lengte is steeds gekozen voor het maximale wat Apple toestaat. Eenmaal gemaakte ringtones deel je via e-mail met vrienden.

Ringtonium heeft gekozen voor een Macro Tuning-wiel om het fragment zo nauwkeurig mogelijk te kunnen uitknippen. Met geluidsfilters maak je ook van bestaande nummers een unieke ringtone. Je slaat ze in hoge kwaliteit op. De app wordt in de loop van zondag weer betaald (€0,79) dus wacht niet te lang. De app is sinds april in de App Store te vinden en is nu voor het eerst gratis te downloaden. Er is ook een Lite-versie, maar die is door dit gratis aanbod overbodig om te installeren.

Let op: Ringtonium is niet meer gratis, maar kost nu weer €0,79.

Downloaden: Ringtonium (tijdelijk gratis niet meer gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2011, 1:59
Categorie Muziek
Onderwerpen bellen, gratis, ringtones

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.