Archief voor 'iTunes'

App Store op de iPhone is traag

App Store-account wisselen op iPhone en iPad

Je kunt op de iPhone en iPad makkelijk wisselen tussen meerdere App Store-accounts. In deze tip lees je hoe het wisselen tussen accounts werkt, zodat je apps van andere accounts en uit buitenlandse App Stores kunt downloaden, of apps kunt uitwisselen met huisgenoten.

mac-big-sur-itunes-muziek-app

Zo bekijk je de iTunes Store in de Muziek-app op de Mac

Sinds macOS 10.15 Catalina is iTunes verdwenen van de Mac. iTunes is vervangen door de Muziek-app, maar het is nog steeds mogelijk om toegang te krijgen tot de functies van de iTunes Store. Hoe dat werkt lees je in deze tip!

AirPods met iPhone

Zo gebruik je een herstelcode voor je Apple ID

Het is je laatste redmiddel als je de controle over je Apple ID kwijtraakt: de herstelcode. Waar vind je hem en hoe kun je hem het beste bewaren? We vertellen het in deze tip.

Apple Music nummers sorteren

Apple Music afspeellijsten delen met vrienden doe je zo

Een afspeellijst voor jezelf maken in Apple Music is leuk, maar je vrienden mee laten genieten van jouw muzieksmaak is nog veel beter. Volg de stappen in deze tip en je deelt jouw Apple Music-afspeellijst met iedereen die maar luisteren wil.

Bellen met iPhone door man

Gratis ringtones maken voor je iPhone met de Muziek-app (of iTunes)

Er staan allerlei standaard ringtones op je iPhone, maar soms wil je liever een eigen deuntje. Dat kan! Je kunt zelf ringtones maken voor je iPhone en dat kan zelfs gratis, in de Muziek-app of iTunes op de Mac. Volg de stappen in deze tip om van jouw favoriete nummer een beltoon maken.