Digital Touch op de Apple Watch met gekleurde bloem.

Aangepaste kleuren selecteren voor Digital Touch op de Apple Watch

Je kunt met Digital Touch kleine tekeningen in verschillende kleuren naar je vrienden sturen, maar wist je dat je de standaard kleuren zelf aan kunt passen? In deze tip lees je hoe je dat kan doen.

Digital Touch op de Apple Watch met gekleurde bloem.Met Digital Touch maak je tekeningetjes op je Apple Watch die je naar je vrienden kunt sturen. Tekenen kan in verschillende kleuren, maar wist je dat je niet alleen de beschikking hebt over de standaard kleuren? Met een handige truc selecteer je een kleurenspectrum waardoor je meer kleuren kunt gebruiken om mee te tekenen.

Kleuren kiezen in Digital Touch

Als je er klaar voor bent om een mooie tekening naar een vriend met een Apple Watch te sturen, kun je rechtsboven op het scherm kiezen voor een fraaie kleur. Standaard heb je hier de keuze uit zeven kleuren: blauw, groen, paars, rood, oranje, geel en wit. Er zijn echter meer kleuren dan op het eerste gezicht lijkt.

Kleuren selecteren in Digital Touch. Nieuwe kleuren selecteren voor Digital Touch.

Om andere kleuren te selecteren, hou je je vinger ingedrukt op één van de beschikbare kleuren. Het is niet nodig om extra hard op het scherm te drukken door middel van Force Touch. Vervolgens wordt er een kleurenspectrum geopend waar je kan kiezen uit andere kleurtinten. Sleep het bolletje naar de gewenste kleur en tik op Gereed om de kleur te kiezen. Deze nieuwe kleur vervangt de andere standaard kleur die op die specifieke plek stond.

Op deze manier is het dus mogelijk om niet alleen een andere kleur te kiezen, maar kun je ook zelf de kleurenindeling bepalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt januari 2016
Categorieën Apple Watch, Basisfuncties
Onderwerpen digitaal, tekenen