Apple brengt tvOS 10.0.1 met bugfixes voor de Apple TV uit

Apple heeft zojuist tvOS 10.0.1 beschikbaar gesteld. Iedereen met de vierde generatie Apple TV kan deze nieuwste versie nu direct downloaden op zijn of haar Apple TV. tvOS 10.0.1 lost slechts enkele bugs op.

HomeKit gebruiken op Apple TV met tvOS 10.
Naast iOS 10.1 heeft Apple ook een nieuwe update voor de Apple TV uitgebracht. Iedereen met de vierde generatie Apple TV, kan deze nu updaten naar de nieuwste versie: tvOS 10.0.1. Deze update is alleen wat minder spannend dan iOS 10.1, want tvOS 10.0.1 bevat alleen een aantal bugfixes.

tvOS 10.0.1 met bugfixes verschenen

De afgelopen weken is deze versie al getest, samen met iOS 10.1 en andere nieuwe versies. Sinds de allereerste beta is echter al onduidelijk welke bugs er precies verholpen zijn in deze versie. Voor de Apple TV brengt Apple doorgaans geen exacte releasenotes uit, waardoor het gissen blijft welke problemen met deze update tot het verleden behoren. Mogelijk heeft de update te maken met enkele nieuwe functies die geïntroduceerd werden met tvOS 10, afgelopen september.

tvOS 10 bracht namelijk ondersteuning voor een nieuwe donkere weergave, Nederlandse Siri en HomeKit-support. Meer over de tvOS 10-update lees je in ons dossier van tvOS.

Bekijk ook

tvOS voor Apple TV: het complete overzicht

Alles over tvOS, de software waarop de Apple TV draait. Welke tvOS versies zijn er verschenen, wat zijn de algemene functies van tvOS en welke mogelijkheden heb je allemaal? Je leest het allemaal in dit tvOS-overzicht.

tvOS 10.0.1 downloaden

Je kunt de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV downloaden via de Instellingen-app. De exacte instructies voor het downloaden van deze nieuwe update vind je in ons aparte tip-artikel over het updaten van je Apple TV.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 oktober 2016 om 20:10
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.