Reacties voor: Review: VitaDock, gezondheid meten met allerlei iPhone-accessoires

De iPhone zorgt ervoor dat we steeds minder de deur uit hoeven: kleding bestel je online, de krant lees je in een speciale app en je oude spullen verkoop je niet meer op de rommelmarkt, maar via de Martkplaats-app. Een aantal iPhone-accessoires van VitaDock zouden er voor kunnen zorgen dat je zelfs je dokter een […]
5 reacties
 1. Glucose teststrookjes zijn altijd eenmalig. Heeft niets met besmettingsgevaar te maken, maar met de (elektro)chemische reactie van het meten.

  Antwoord

 2. Sinds enige tijd in gebruik (gluco), werkt goed eerste week dubbele meting met oude meter gedaan 1 keer 0.1 verschil. App is ok alleen bij notities zou fijn zijn een blanco zelf in te vullen regel toe te voegen, weet niet hoelang accu meegaat maar deze is niet te vervangen dus op=weggooien is min puntje, maar na 2 jaar zal er wel weer wat anders zijn (update) that’s live. Btw na ongeveer 5 weken in mijn geval ca 100 metingen moet de accu weer geladen worden.
  Voordelen: klein compact tasje met inhoud
  Eenvoudig automatische opslag gegevens
  Eenvoudig goed overzicht in de app van de data incl gemiddelden en grafiek met bandbreedte.
  Kan ook meten zonder iphone wordt in geheugen opgeslagen en later na aansluiting autom naar iphone gesynct.
  Is ook direct uitleesbaar op metertje direct zelf.
  Nadelen: prikpen (persoonlijk)
  niet lekker werken.

  Antwoord

 3. Werkt echt top die glucosemeter van Medisana! Als je ff op internet gaat zoeken kom je ze al veel goedkoper tegen… Zelf heb ik die meter voor 74 euro gekocht… scheelt toch aanzienlijk met de officiele prijs 🙂

  Antwoord

 4. Ik heb de hele serie ruim 1 maand geleden gekocht en moet zeggen werkelijk perfect! Alles werkt zoals het moet en het wordt automatisch in de app opgeslagen.

  Antwoord

 5. Ik heb de targetscale geretourneerd. Apparaat is te complex in gebruik en volgens mij nog niet uit ontwikkeld. Bluetooth koppeling met iphone4s moet per meeting geactiveerd worden. Werkt dus niet als je snel je gewicht wilt weten en op wil slaan.

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.