Archief voor 'Accessoires'

Ringo waterfles met MagSafe-ring

iCulture bekijkt: Ringo drinkfles met MagSafe

Lees onze review van de Ringo-waterfles met MagSafe. Deze fles houdt je iPhone magnetisch vast, ook als er geen water in zit. Wij hebben deze drinkfles getest en in deze review lees je onze ervaringen.

SwitchBot K10 plus

Review SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+: 'Cleaning makes me happy'

De SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ is een nieuwe, compacte stofzuiger met afzuigstation. Hij kan stofzuigen, dweilen en komt door z'n kleine formaat op plekken waar andere stofzuigers niet kunnen komen. Wij hebben de SwitchBot-stofzuiger getest en vertellen in deze review over onze ervaringen.

Aqara Camera E1 review van iCulture

Review: Aqara Camera E1 met HomeKit

In deze review lees je onze ervaringen met de gloednieuwe Aqara Camera E1, met ondersteuning voor HomeKit en Secure Video. We bespreken de mogelijkheden, privacy, beeldkwaliteit en meer in deze uitgebreide review.

Njord cases iPhone

iCulture bekijkt: Njord hoesjes van recycled materiaal

Njord maakt duurzame hoesjes voor de iPhone. Wij hebben vier stuks getest, die wat ons betreft van betere materialen zijn gemaakt dan de FineWoven-cases van Apple. Lees onze ervaringen met de Njord-cases in deze review!

HomeWizard Energy Display

Review: HomeWizard Energy Display, altijd zicht op energieverbruik

Met het HomeWizard Energy Display heb je elk moment zicht op je energieverbruik. Check hoeveel gas, stroom en water je verbruikt en of je binnen je doelstellingen blijft. Wij hebben het HomeWizard Energy Display getest en in deze review lees je onze ervaringen!

Nike Sport Loop review met verpakking

Review: Nike geweven sportbandje, vernieuwd in 2023

De Nike Sport Loop zit al jarenlang in het assortiment bij Apple. In deze review lees je over onze ervaringen met deze geweven sportbandjes sinds 2017. Ze zijn er in verschillende kleuren en patronen beschikbaar en zijn bij uitstek geschikt om mee te sporten. In onze Nike Sport Loop review lees je alles!