Apple Watch sportbandje zomer 2020.

Zomerkleuren 2020: de Apple Watch-bandjes zijn klaar voor de zomer

Vier nieuwe kleuren aangekondigd
Apple heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes uitgebracht in zomerkleuren 2020. Je kunt kiezen uit allerlei nieuwe kleuren waarmee je meteen in een zonnige stemming komt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch-bandjes in zomerkleuren 2020

Hopelijk ben je al in zomerstemming en zit je klaar om weer geld uit te geven voor een nieuwe reeks Apple Watch-bandjes. Apple probeert je in ieder geval een zomergevoel te geven met deze nieuwe kleuren. Een mooi moment om je Apple Watch of iPhone te voorzien van een nieuw bandje of accessoire, zodat ze er weer als nieuw uit zien. Hoewel de Apple Stores inmiddels wel alweer geopend zijn, kun je vanwege het gemak met de nieuwe regels het beste online aanschaffen. Andere verkopers krijgen de kleuren meestal pas later. Dit zijn de zomerkleuren 2020 van Apple!


Sportbandje in zomerkleuren 2020
Dit bandje is gemaakt van fluorelastomeer en is geschikt om mee te zwemmen. In totaal zijn deze bandjes nu verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, waarvan er nu dus vier nieuw zijn. Dit bandje zit al vanaf het begin in het assortiment. De zwarte variant is er ook in een extra grote uitvoering voor XL-polsen.

Apple Watch sportbandjes: kleuren voor zomer 2020.

Dit zijn de nieuwe kleuren (49 euro per stuk):

  • Linnenblauw
  • Vitamine C
  • Zachtgroen
  • Noordzeegrijs

Sportbandje: €49

Van alle andere materialen zijn geen nieuwe kleuren verschenen.

Bekijk ook

Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren

Welke Apple Watch-horlogebandjes zijn er allemaal? Welke materialen en modellen zijn er? Lees alles over de Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren. Handig overzicht als je niet weet welke je moet kiezen.

Zomerkleuren 2020 voor de iPhone-hoesjes

Ook voor de iPhone-hoesjes zijn er nieuwe kleuren verschenen. De nieuwe trendkleuren voor de zomer sluiten aan op die van de Apple Watch. Dit zijn de nieuwe opties:

Bij de siliconenhoesjes kun je kiezen uit nieuwe kleuren:

  • Linnenblauw
  • Vitamine C
  • Zachtgroen

iPhone hoesjes: siliconen hoesje in drie zomerkleuren voor 2020.

Ze zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Siliconenhoesje voor iPhone 11: €45
  • Siliconenhoesje voor iPhone 11 Pro: €45
  • Siliconenhoesje voor iPhone 11 Pro Max: €45

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 11 deals

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.