WhatsApp Desktop op een MacBook.

WhatsApp voor Desktop nu als publieke beta te testen

Je kunt je nu aanmelden voor de publieke beta van WhatsApp voor Desktop. Het geldt zowel voor macOS als voor Windows. Hiermee wil WhatsApp de ondersteuning voor multi-device gebruik verbeteren.

Publieke beta van WhatsApp voor Desktop

Volgens WABetaInfo wil het team van WhatsApp op deze manier zorgen dat meer mensen feedback geven in aanloop naar de officiële release. Als je je aanmeldt krijg je automatisch alle beta-updates die vanaf nu worden uitgebracht en kun je de aanstaande functies alvast proberen. Loop je tegen problemen aan dan kun je dit voorzien van screenshots melden via WhatsApp Desktop Settings > Contact Us.


Je kunt je hier aanmelden voor de beta van WhatsApp voor Desktop. Je krijgt dan de nieuwste versie voor publieke testers, 2.2133.1. Deze bevat een nieuwe optie om spraakberichten op te nemen. Je ziet tijdens het inspreken de geluidsgolven, maar je kunt ook pauzeren en eerst luisteren voordat je iets verstuurt. Deze functie is tevens in ontwikkeling voor WhatsApp voor iOS en komt in een toekomstige update beschikbaar.

Handen typen op MacBook-toetsenbord

Dit weekend werd ook bekend dat WhatsApp de laatste hand legt aan een iPad-app. Dat blijkt uit hints in de beta. Zodra de multi-device ondersteuning is uitgerold kun je op al je apparaten verbonden blijven met WhatsApp, ook als je je iPhone niet bij de hand hebt of wanneer de batterij leeg is. Er komen nog meer nieuwe WhatsApp-functies aan, die we in een round-up voor je hebben verzameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.