watchOS 7 wijzerplaten.

Reacties voor: Deze nieuwe en verbeterde wijzerplaten vind je in watchOS 7 op de Apple Watch

Zoals ieder jaar voegt Apple dit najaar weer nieuwe wijzerplaten toe aan de Apple Watch. In dit artikel bespreken we de nieuwe en vernieuwde watchOS 7 wijzerplaten.
Daniel Vischjager -
14 reacties
 1. Vind het maar weinig wat er is toegevoegd kwa wijzerplaten verwachte wel wat meer en wil nu ook wel is me eigen wijzerplaat kunnen maken dit is zo irritant van apple

 2. Ik deel patrick zijn mening. Zelfs op de Pebble kon ik zelf nummerplaten maken!

 3. Origineel geplaatst door Patrick
  Vind het maar weinig wat er is toegevoegd kwa wijzerplaten verwachte wel wat meer en wil nu ook wel is me eigen wijzerplaat kunnen maken dit is zo irritant van apple

  Hoe zie je dat voor je? Je eigen wijzerplaat maken?

  En wat zou je willen maken dan?

 4. Weet iemand toevallig waarom Apple Fitness+ niet in Nederland beschikbaar zal zijn. Ik bedoel, zo lastig is het toch niet om er ondertiteling onder te gooien? Of desnoods alleen in het Engels uit te brengen. Wat kan Apple zijn reden zijn om niet in meer landen dan aangekondigd te lanceren?

 5. Hahaha maar 1 nieuwe voor de watch 3 en die ga ik niet gebruiken kun je niks geen apps op je wijzerplaat zetten. ( ik weiger het woord complicatie in dit verband te gebruiken, denk meer aan medische dingen bij dit woord plus het past beter bij mechanische horloges die worden er echt gecompliceerder door een smart watch niet)

 6. Gelukkig ook beschikbaar op de S5. Ik ging er in eerste instantie vanuit dat ze exclusief voor de S6 waren

 7. Origineel geplaatst door Richard
  Ik deel patrick zijn mening. Zelfs op de Pebble kon ik zelf nummerplaten maken!

  Nou dat kan nu dus. Ja kan helemaal je eigen wijzerplaat gaan maken in WatchOS 7. Sterker nog je kan je eigen wijzerplaat gaan delen met iedereen. Zie de WWDC Keynote rond 46:00.

 8. Origineel geplaatst door Patrick
  Vind het maar weinig wat er is toegevoegd kwa wijzerplaten verwachte wel wat meer en wil nu ook wel is me eigen wijzerplaat kunnen maken dit is zo irritant van apple

  Origineel geplaatst door JustinK
  Hoe zie je dat voor je? Je eigen wijzerplaat maken?
  En wat zou je willen maken dan?

  Dat doet er toch niet toe wat hij wilt maken? Een sdk hiervoor is voor andere smartwatches gewoon een feit. Ik vind Apple hier ook maar paniekerig in doen.

  Al ben ik aardig gecharmeerd van de Rolex lookalike GMT versie. De rest is maar weer gewoontjes of beetje kinderachtig.

 9. Wil je eigen wijzerplaat maken, download “clockology” uit de appstore en je kan helemaal los!… zie youtube voor uitleg!
  Voor verschillende watchface’s zoek naar clockology fans op fb.

 10. @eddiemen: Dit is gewoon een app en heeft niets te maken met het aanpassen van apple’s Watch face. Zodra je Apple Watch weer op zwart gaat, zal de originele Apple Watch face weer tevoorschijn komen. Als je dit niet wilt, dan moet je instellen dat de Watch na suspended mode de laatste app opent. Kortom: just a gimmick, niets meer dan dat!

 11. Echt belachelijk dat er zo weinig voor series 3 bijkwam. Er staan er diverse op waar je echt geen extra ruimte voor nodig hebt.
  Het is té duidelijk dat Apple dit doet om je een nieuwe te laten kopen. Nou dat gaat voorlopig nog niet gebeuren

 12. Origineel geplaatst door Leo
  Hahaha maar 1 nieuwe voor de watch 3 en die ga ik niet gebruiken kun je niks geen apps op je wijzerplaat zetten. ( ik weiger het woord complicatie in dit verband te gebruiken, denk meer aan medische dingen bij dit woord plus het past beter bij mechanische horloges die worden er echt gecompliceerder door een smart watch niet)

  Complicatie is een term dat al meer dan 100 jaar in de horloge wereld gebruikt wordt!

 13. Origineel geplaatst door JeroenT
  > [Origineel geplaatst door Patrick](#comment-855845)

  > Vind het maar weinig wat er is toegevoegd kwa wijzerplaten verwachte wel wat meer en wil nu ook wel is me eigen wijzerplaat kunnen maken dit is zo irritant van apple

  >

  > > [Origineel geplaatst door JustinK](#comment-860506)

  > > Hoe zie je dat voor je? Je eigen wijzerplaat maken?

  > > En wat zou je willen maken dan?

  Dat doet er toch niet toe wat hij wilt maken? Een sdk hiervoor is voor andere smartwatches gewoon een feit. Ik vind Apple hier ook maar paniekerig in doen.
  .

  Was gewoon een oprechte vraag he? Want in mijn visie kan je eigenlijk al een eigen wijzerplaat maken.. je hebt zo veel opties die je kant tweaken.. vandaar dat ik me afvroeg wat je dan zou maken. Want ik kan me niks bedenken wat ik echt zou willen wat ik nog heb

 14. Nou dat verander van die GMT tijdzone werkt voor geen meter. Je kunt alleen de huidige locatie kiezen en verder nakka.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.