Archief voor 'wijzerplaat'

Nederland wijzerplaat voor Apple Watch

Deze Apple Watch-wijzerplaat maakt je oranje outfit helemaal af

Vlag van Nederland (of België)

Ben je van top tot teen in oranje en heb je een wijzerplaat nodig die daar perfect op aansluit? We hebben een speciale Apple Watch wijzerplaat van de Nederlandse vlag voor je gemaakt, om je oranje outfit helemaal af te maken. Ook voor Belgische fans hebben we een passende wijzerplaat.

Apple Watch
Apple Watch wijzerplaat wisselen

Automatisch de wijzerplaat op je Apple Watch laten veranderen

Op basis van locatie, tijd en meer

Vind je het vervelend om steeds zelf je Apple Watch-wijzerplaat te veranderen op bepaalde momenten? Dan kun je dit automatisch laten doen met automatiseringen in de Opdrachten-app of door een wijzerplaat te koppelen aan een Focus-modus. Lees hier hoe je dat doet.

Apple Watch
Apple Watch gezondheid

Zo zet je de Activiteit-ringen op de wijzerplaat van je Apple Watch

Als complicatie of complete wijzerplaat

Wil je op ieder moment van de dag je activiteitenringen zien? Zet dan de Activiteit-app als snelkoppeling in de wijzerplaat van je Apple Watch of kies een speciale Activiteit-wijzerplaat. Je kunt zelfs automatisch van wijzerplaat wisselen bij het starten van een workout. Deze tip legt uit hoe.

Apple Watch
Apple Watch portretfoto

Een eigen foto of portret als Apple Watch-wijzerplaat gebruiken

Maak zelf een wijzerplaat!

Zelf Apple Watch wijzerplaten maken van een foto of portret? Dat doe je gemakkelijk zelf: kies een leuke foto en bepaal zelf welke info er op de wijzerplaat moet staan. Als alternatief kun je ook kiezen voor een portret van je partner, kind of andere dierbare persoon. Of ga aan de slag met apps van derden om wijzerplaten te maken!

Apple Watch
Memoji op Apple Watch

Memoji maken op de Apple Watch

Leuk als sticker of wijzerplaat

Ook op de Apple Watch kun je Memoji maken. Deze kun je vervolgens gebruiken als sticker of als wijzerplaat voor je Apple Watch. Zo werkt het.

Apple Watch