iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 16 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 16 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag stond op iCulture in het teken van de grote software-updates, die iets laten kwamen dan verwacht. In plaats van 19:00 uur had Apple deze keer gekozen voor 22:00 uur en dat betekende lang wachten. Maar het was ook de dag waarop we extra veel aandacht besteden aan de Apple Watch. Er valt namelijk heel wat te vertellen over het kiezen van de juiste Apple Watch, welk formaat je moet hebben en welke nieuwe bandjes er verschenen zijn. Maar we besteden natuurlijk ook aandacht aan de nieuwe wijzerplaten en hoe je met Apple Watch Studio helemaal naar eigen voorkeur je nieuwe horloge kunt samenstellen. Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • ABN AMRO (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - In de app van ABN AMRO Mobiel Bankieren vind je de takenlijst nu linksboven in je scherm, achter het belletje.
  • TUI Nederland je vakantie app (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Het geboekte hotel kun je nu delen met familie en vrienden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.