AirPods op iPhone

Gerucht: ‘Massaproductie van AirPods 2 en nieuwe iPads gestart’

Toeleveranciers van Apple melden dat ze zijn begonnen met de massaproductie van nieuwe componenten. Die zijn bedoeld voor de nieuwe AirPods en iPads. Dat schrijft de Taiwanese site DigiTimes.

Productie AirPods en iPads gestart

Toeleveranciers Flexium Interconnect en Zhen Ding Technology zijn er klaar voor: zij zijn druk bezig met de massaproductie van flexibele PCB’s (printed circuit boards) voor de volgende generatie iPad 2019. Ondertussen zijn Compeq Manufacturing en Unitech PCB aan de slag gegaan om semi-flexibele circuit boards voor de aanstaande AirPods 2 te maken. Dat zeggen bronnen uit de industrie tegen DigiTimes. Voor beide producten zullen we de aankondiging zien op 25 maart, beweert de Taiwanese site, al zeggen andere bronnen dat er die dag alleen aandacht zal zijn voor de aankondiging van nieuwe diensten en geen hardware.


Eén mogelijkheid is dat Apple voor, tijdens of na het evenement persberichten verstuurt om de nieuwe producten aan te kondigen. Wellicht vindt Apple de vernieuwde iPads niet de moeite waard om apart op het podium te bespreken. En wat de vernieuwde AirPods betreft: daar is zoveel vraag naar dat ze ook zonder officiële aankondiging tijdens het event snel uitverkocht zullen zijn.

AirPods op iPhone

Er zijn meerdere hints dat Apple een vernieuwde iPad gaat uitbrengen, zoals elk voorjaar. In januari doken de eerste modellen al op in databases van goedkeuringsinstanties. De schermgrootte zou omhoog gaan van 9,7-inch naar 10,2-inch, dankzij iets smallere schermranden. Maar Face ID hoeven we nog niet te verwachten. Woensdag was er ook sprake van een 10,5-inch iPad (geen Pro), die mogelijk bedoeld is voor het middensegment. Verder zou Apple de iPad mini 5 willen aankondigen. Het lijkt een druk voorjaar te worden, met talloze nieuwe producten en diensten van Apple.

Wat de AirPods betreft wordt al maandenlang de indruk gewekt dat ze er binnenkort aan komen. De vernieuwde versie is naar verwachting draadloos op te laden via de AirPower-mat. Daarnaast wordt gesproken over een coating met meer grip, een zwarte variant, meer sensoren om gezondheid te meten en ondersteuning voor Hé Siri.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.