Gerucht: ‘AirPods 2 ook in zwart, speciale coating voor meer grip’

Er zijn weer nieuwe geruchten over de AirPods 2 en de AirPower-oplaadmat. Zo zouden de AirPods 2 voorzien worden van een speciale coating voor extra grip en een nieuw design. Ook zou de audiokwaliteit beter zijn.

‘AirPods 2 met coating voor meer grip’

Heel wat AirPods-gebruikers van het eerste uur zitten op de opvolger te wachten, omdat de batterijduur langzamerhand achteruit gaat. Gebruik je de AirPods al wat langer, dan zul je ook gemerkt hebben dat de gladde staafjes wel eens uit je hand kunnen glijden. De nieuwe versie AirPods 2 zou dat op moeten lossen, met een coating die vergelijkbaar is met die van de Google Pixel 3. De achterkant van deze smartphone is gemaakt van glas, maar met een coating die net iets meer grip geeft.


Zo’n coating heeft twee voordelen: de oortjes glippen minder snel uit je hand of uit je oor. De bovenkant van de AirPods 2 krijgt een speciale coating, dus het gedeelte dat in je oor gaat. Maar ook het oplaaddoosje zou de coating krijgen. De prijs zou op 199 dollar liggen.

‘AirPods 2 ook in zwart’

Volgens MySmartPrice komen de vernieuwde oortjes dit voorjaar op de markt, samen met de vertraagde AirPower. De bron noemt ook verbeterde audiokwaliteit met betere bas-respons. Daarnaast zou Apple ze ook in het zwart op de markt willen brengen, al vinden we dat minder geloofwaardig. De kenmerkende witte AirPods zijn juist uitgegroeid tot een statusobject voor millennials, terwijl er eerst om werd gelachen.

BlackPods zwarte AirPods

Verder sprak de bron van MySmartPrice over de AirPower. Die zou dikker zijn dan aanvankelijk gepland, vanwege de nieuwe configuratie van spoelen in een 8-7-7 opstelling. Apple zou ‘exclusieve’ functies willen bieden in iOS 13. Dit zou via een software-update moeten gebeuren. Volgens de bron gaat de mat 149 dollar kosten, maar dat lijkt een niet-onderbouwde gok.

Eerder was MySmartPrice in het nieuws omdat de oortjes een certificaat hadden gekregen voor gebruik van Bluetooth 5.0. Daarnaast waren er geruchten dat de AirPods 2 meer gezondheidsfuncties krijgen.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.