Zwarte AirPods met coating

Gerucht: ‘AirPods 2 ook in zwart, speciale coating voor meer grip’

Er zijn weer nieuwe geruchten over de AirPods 2 en de AirPower-oplaadmat. Zo zouden de AirPods 2 voorzien worden van een speciale coating voor extra grip en een nieuw design. Ook zou de audiokwaliteit beter zijn.

‘AirPods 2 met coating voor meer grip’

Heel wat AirPods-gebruikers van het eerste uur zitten op de opvolger te wachten, omdat de batterijduur langzamerhand achteruit gaat. Gebruik je de AirPods al wat langer, dan zul je ook gemerkt hebben dat de gladde staafjes wel eens uit je hand kunnen glijden. De nieuwe versie AirPods 2 zou dat op moeten lossen, met een coating die vergelijkbaar is met die van de Google Pixel 3. De achterkant van deze smartphone is gemaakt van glas, maar met een coating die net iets meer grip geeft.


Zo’n coating heeft twee voordelen: de oortjes glippen minder snel uit je hand of uit je oor. De bovenkant van de AirPods 2 krijgt een speciale coating, dus het gedeelte dat in je oor gaat. Maar ook het oplaaddoosje zou de coating krijgen. De prijs zou op 199 dollar liggen.

‘AirPods 2 ook in zwart’

Volgens MySmartPrice komen de vernieuwde oortjes dit voorjaar op de markt, samen met de vertraagde AirPower. De bron noemt ook verbeterde audiokwaliteit met betere bas-respons. Daarnaast zou Apple ze ook in het zwart op de markt willen brengen, al vinden we dat minder geloofwaardig. De kenmerkende witte AirPods zijn juist uitgegroeid tot een statusobject voor millennials, terwijl er eerst om werd gelachen.

BlackPods zwarte AirPods

Verder sprak de bron van MySmartPrice over de AirPower. Die zou dikker zijn dan aanvankelijk gepland, vanwege de nieuwe configuratie van spoelen in een 8-7-7 opstelling. Apple zou ‘exclusieve’ functies willen bieden in iOS 13. Dit zou via een software-update moeten gebeuren. Volgens de bron gaat de mat 149 dollar kosten, maar dat lijkt een niet-onderbouwde gok.

Eerder was MySmartPrice in het nieuws omdat de oortjes een certificaat hadden gekregen voor gebruik van Bluetooth 5.0. Daarnaast waren er geruchten dat de AirPods 2 meer gezondheidsfuncties krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2019, 9:08
Bron Bron MySmartPrice
Categorie Geruchten
Onderwerpen airpods, airpower
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.