Gerucht: ‘AirPods 2 met gezondheidsfuncties verschijnen eerste helft van 2019’

Apple is al een tijdje bezig met de AirPods 2, maar wanneer verschijnt de opvolger van de eerste AirPods precies? Volgens bronnen liggen de nieuwe AirPods in de eerste helft van 2019, mét nieuwe gezondheidsfuncties.

Alweer ruim twee jaar geleden verschenen de allereerste AirPods, Apple’s draadloze oordopjes. Gebruikers wachten al lange tijd op een opvolger, in de vorm van de AirPods 2. We weten in ieder geval dat hier een nieuwe draadloze oplaadcase bij zit, maar volgens Digitimes zitten er ook gezondheidsfuncties op.

‘AirPods 2 met gezondheidsfuncties in eerste helft 2019’

In een nieuw bericht kijkt Digitimes naar de markt van wearables, waaronder smartwatches en oordopjes. Leveranciers van onderdelen profiteren van de sterke groei, mede door de komst van de AirPods 2. Digitimes verwacht de AirPods 2 in de eerste helft van 2019. Dat zou betekenen dat ze voor juli in de winkels moeten liggen. Belangrijk daarbij is dat er volgens de bron allerlei nieuwe gezondheidsfuncties in zitten.

Wat dit precies is, weet de bron niet te melden. Mogelijk wil Apple de AirPods gebruiken om activiteiten tijdens het sporten te meten, zoals calorieverbranding. Het zou ook kunnen dat de AirPods dan nog beter samenwerken met de Apple Watch, waarmee je ook je activiteiten kan meten. Al eerder meldden bronnen dat er allerlei biometrische functies in de AirPods komen, maar echt specifiek zijn de bronnen nooit geweest.

Oorspronkelijk was het gerucht dat er in 2018 alleen verbeterde AirPods met de draadloze oplaadcase en Hé Siri zouden verschijnen, met in 2019 een grotere update. Het lijkt er nu op dat Apple alle nieuwe functies combineert in een grotere update in de vorm van de AirPods 2. Meer over onze verwachtingen van de AirPods 2 lees je in ons artikel.

Bekijk ook

airpods

AirPods

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.