OtterBox Core recycled iPhone 13 cases

OtterBox’s MagSafe-hoesjes zijn van 50% recycled materiaal

OtterBox heeft nieuwe MagSafe-hoesjes voor de iPhone 13-serie. Ze zijn gemaakt van 50% gerecycled materiaal en vallen op door hun kleurrijke spikkels.

OtterBox Core

Heel veel keuze uit ‘echte’ MagSafe-hoesjes is er nog steeds niet. Sommige fabrikanten gebruiken eigen magneten of maken de hoesjes zo dun dat de magneetwerking er dwars doorheen gaat. Maar als je op zoek bent naar hoesjes met de originele MagSafe-magneten dan kom je al snel bij Apple en een handjevol third party-aanbieders uit. OtterBox is één daarvan. Eerder kon je op iCulture een review van de OtterBox Figura lezen, kleurrijke hoesjes voor de iPhone 12-serie. Voor de iPhone 13-serie heeft OtterBox nu ook iets nieuws. De kleuren zijn wat minder fel, maar het effect spreekt ons wel aan.

Het gaat om de milieuvriendelijke OtterBox Core-hoesjes, die gemaakt zijn van 50% gerecycled materiaal. Je kunt ze kopen bij OtterBox zelf en in de Apple Store:

OtterBox Core recycled iPhone 13 cases

Spikkels geven extra grip

De hoesjes kosten €49,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in zwart en wit, oftewel Carnival Night en Funfetti. Dat laatste doet denken aan de funfetti-taarten, die aan de buitenkant beplakt zijn met hagelslag in verschillende kleuren. Het siliconenmateriaal is vermorzeld, zodat je kleine spikkels krijgt die ook nog wat extra grip geven. In combinatie met synthetisch rubber krijg je dan een dunne case die goed aansluit. De interne magneten sluiten qua kleur aan op de buitenkant van de hoes. Een opstaand randje voorkomt dat je scherm beschadigd raakt en je krijgt dezelfde valbescherming als bij de andere OtterBox-hoezen.

OtterBox heeft inmiddels meer 600.000 kg plastic gebruikt voor nieuwe producten. Zoek je andere iPhone-hoesjes voor de 13-serie? Kijk dan eens naar deze round-ups:

Bekijk ook

iPhone 13 Pro-hoesjes om je toestel langer mooi te houden

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 13 Pro? Wil je je toestel goed beschermen, dan zijn er talloze hoesjes voor de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Ze zorgen voor meer grip, een mooi uiterlijk en goede bescherming tegen stoten en vallen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 13 deals

iPhone 13

De iPhone 13 is één van de nieuwe modellen van najaar 2021. De iPhone 13 heeft hetzelfde design als de iPhone 12, maar dan wel met een snellere chip, verbeterde camera, grotere batterij en een kleinere notch. Wil je de iPhone 13 los kopen of kies je voor een iPhone 13 met abonnement? Dan vind je hier alle info. Dit toestel is opgevolgd door de iPhone 14.

iPhone 13
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.