Snelle notities iPad

Sommige notities uit iOS 15 zijn in eerdere iOS-versies niet te zien

Heb je de beta van iOS 15 op je iPhone geïnstalleerd, maar ben je op je andere apparaten nog niet 'om'? Dan kan het zijn dat notities niet zichtbaar zijn.

Notities uit iOS 15 zijn verborgen

Ben je opeens notities kwijt die je recent hebt gemaakt? Dan is de kans groot dat je op één van je devices een beta geïnstalleerd hebt. Sommige notities die met de beta’s iOS 15 en macOS Monterey zijn gemaakt, zijn niet te zien in oudere versies. Het gaat hierbij om notities met tags en notities met mentions. Dit zijn nieuwe functies in iOS 15, die in iOS 14.x nog niet werden ondersteund. De betreffende notities zijn dan ook niet zichtbaar. Dit geldt ook voor notities die met macOS Monterey zijn gemaakt, waarin ook ondersteuning voor tags en mentions is toegevoegd.


Als een device in je iCloud-account hebt die nog op een eerdere versie dan iOS 14.5 of macOS Big Sur 11.3 draait, dan krijg je een melding dat notities met tags en mentions verborgen zullen zijn. Het probleem zal maar bij een kleine groep mensen voorkomen, want de meeste mensen die al beta’s aan het testen zijn zullen hun resterende apparaten ook op een redelijk recente versie hebben draaien.

Notities Safari

Zoals altijd is het bij betaversies goed om je te beseffen dat het om testsoftware gaat en dat mogelijk niet alles optimaal werkt. Een ander probleem waar je tegenaan kunt lopen is dat je bij het downgraden van iOS 15 naar iOS 14 geen backups kunt terugzetten. Je kan daardoor mogelijk bestanden, foto’s en dergelijke kwijtraken die sinds de laatst gemaakte iOS 14-backup zijn toegevoegd.

Ontdek de vernieuwingen in de Notities-app van iOS 15 met deze twee tips:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2021, 15:08
Bron Bron 9to5Mac
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen ios 15, iPadOS 15, macOS Monterey, notities
Software iOS 15, iPadOS 15, macOS 12 Monterey

iOS 15

iOS 15 wordt de grote iPhone software-update van het najaar van 2021. Apple heeft iOS 15 in juni 2021 aangekondigd tijdens de WWDC 2021. De belangrijkste verbeteringen zijn de nieuwe notificaties, de Focus-functie, de verbeteringen in FaceTime en nieuwe privacy-instellingen. Lees hier alles wat we weten over iOS 15.

iOS 15
0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.