Archief voor 'notities'

Zo koppel je Notities in iOS 17

In de Notities-app op iPhone, iPad en Mac kun je meerdere notities aan elkaar koppelen. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt.

Samenwerken in de Notities-app: zo werkt het

Samen met een vriend, collega of familielid aan een notitie werken in de Notities-app: zo doe je dat. Hierdoor kan iedereen die bij een notitie aangemeld is, aanpassingen doen. Hoe stel je dit in? In dit artikel leggen we het uit.

Notities maken met Siri en laten voorlezen

Als persoonlijk assistent kan Siri notities voor je opschrijven en tekst aan bestaande notities toevoegen. In dit artikel leggen we uit hoe dit precies werkt bij Siri en notities.

Notitie apps voor de Mac

De beste notitie-apps voor de Mac vind je hier

Het maken van notities op je Mac kan in de standaard Notities-app van Apple, maar er zijn nog veel meer notitie-apps te vinden in de Mac App Store en daarbuiten. Wij zetten de beste notities-apps voor macOS voor je op een rij, zodat jij de app kunt kiezen die het beste bij je past.

MacBook via Depositphotos

Laat je notities zweven in Apple's Notitie-app op de Mac

Soms is het fijner om twee notities naast elkaar te hebben, of om een notitie altijd te kunnen bekijken terwijl je iets anders doet. In Apple's Notitie-app op de Mac gaat dit heel makkelijk door je notities zwevend te maken. Je kunt het ook zo instellen dat je huidige notitie altijd het bovenste scherm is.