Slaapkamer Apple Watch

De NightWatch maakt van je Apple Watch een glazen kogel

Stop je Apple Watch in deze dock en hij ziet er opeens heel bijzonder uit. De NightWatch vergroot je scherm, alsof hij in een glazen kogel zit.

NightWatch voor Apple Watch

Het scherm van de Apple Watch is vrij klein, maar als je ‘m in de NightWatch stopt is dat probleem meteen opgelost. Dit is een oplader met vergrootglas, die tegelijk ook het geluid versterkt zodat je vrijwel zeker wakker wordt. Zo wordt je Apple Watch op het nachtkastje veel functioneler. Je kunt nog steeds tikken om het scherm te activeren, zodat je kunt zien hoe laat het is.


Als je aan de achterkant kijkt is de magie wel meteen weg: het is gewoon een stuk acrylglas dat in een bolvorm is gepolijst. Er zit geen lader bij, dus daar zul je zelf voor moeten zorgen. En de functie dat het scherm aan gaat bij aanraking zit standaard al op de Apple Watch. Toch is het een leuk idee, dat we nog niet eerder hebben gezien. Vooral het feit dat het scherm een stuk groter wordt en daardoor beter af te lezen is, is een plus. De “geïntegreerde geluidskanalen” zorgen bovendien dat je wekker een stuk luider klinkt.

De NightWatch is niet geschikt als je de nieuwe slaapfuncties van de Apple Watch gebruikt, die in watchOS 7 werden ingevoerd. In dat geval zul je de Apple Watch het liefst om je pols willen houden.

NightWatch achterkant

Ligt je Apple Watch op ‘s nachts op je nachtkastje te laden, dan kan dit een leuk low-tech accessoire zijn. Hij wordt later deze maand uitgebracht en is nu in pre-order te bestellen voor €41,95. Er komt nog wel zo’n €23,- aan verzendkosten bij, waardoor het opeens minder interessant wordt.

Slaapkamer Apple Watch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2021, 16:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, dock
Device Apple Watch
Software watchOS
6 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.