Mujjo Canopy AirTag sleutelhanger

Mujjo onthult leren hoesjes voor AirTag en AirPods

Mujjo heeft twee nieuwe producten: een AirTag-hanger voor aan je sleutelbos, met een ingebouwde magneet. En een AirPods-doosje met een clip. Beide zijn gemaakt van een goede kwaliteit leer.

Mujjo Canopy-hoesje voor AirTag

Het voormalig Nederlandse bedrijf Mujjo is tegenwoordig in Britse handen, maar maakt nog steeds accessoires volgens het bekende recept: echt leer in voorspelbare kleuren bruin, blauw en zwart. Dit Canopy-hoesje voor de AirTag is nieuw en bedoeld voor aan je sleutelbos. Ook deze is in de drie standaardkleuren verkrijgbaar, passend bij de iPhone-hoesjes die Mujjo verkoopt. Er zit een zwarte sleutelring aan en er zit een verborgen magneet in, die de AirTag op z’n plaats houdt. Volgens de fabrikant heeft dit geen invloed op de werking van de AirTag.


Het leer zelf is met een 3D-vorm gemaakt, zodat het goed rondom de AirTag past. De buitenkant is bedekt met een speciale coating, die moet voorkomen dat er te veel krassen door sleutels op ontstaan. Wel zal het leer gaandeweg verouderen op een (hopelijk) mooie manier. Een sluiting is er niet: er zit simpelweg een opening aan de bovenkant waar je de AirTag in kunt stoppen. Door de ring en de magneet valt de AirTag er niet uit. Dit kan een leuk cadeautje zijn voor iemand die bijna alles al heeft. Mujjo vraagt er €24,- voor.

Mujjo Canopy liggend

Mujjo AirPods-hoesje

Een ander recent accessoire is dit AirPods Pro-hoesje, genaamd Echelon. Er is een uitsnede aanwezig voor het draagkoordje en de speaker van de AirPods Pro 2022. Heb je de originele AirPods, dan kun je een ingebouwde clip gebruiken voor bevestiging aan je sleutels, tas of iets anders, zodat de hoes voor elk model AirPods Pro geschikt is. Draadloos opladen is ook nog steeds mogelijk. Aan de voorkant zit een uitsnede om de led-lampjes voor het opladen te kunnen blijven zien en aan de onderkant is een opening voor geluid.

Mujjo AirPods Pro-hoesje

Verder is er een cirkeltje aan de achterkant gemaakt om de sync-knop te kunnen bereiken. Nu is het zo, dat je die knop toch heel weinig gebruikt. Dus voor die zeldzame gevallen zou je de AirPods ook even uit het hoesje kunnen halen. Net als de andere producten van Mujjo is het hoesje gemaakt van plantaardig gelooid Ecco-leder, dat gaandeweg veroudert. Je kunt ook hier kiezen uit de kleuren Tan (bruin), Black (zwart) en Monaco Blue (blauw) en betaalt €39,- per stuk.

Mujjo Echelon AirPods-case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.