Reacties voor: Video toont ‘iPhone XS en XS Plus’ in volle glorie

In een nieuwe video krijgen we een beter beeld van de 2018 iPhones. Maar zal Apple de nieuwe modellen echt iPhone XS en iPhone XS Plus gaan noemen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. iPhone XS zou ik een vreselijke naam vinden.. Heb liever iPhone XI ofzo

  2. XS kunnen ze beter bewaren voor een Extra Small device zoals een eventuele opvolger van de SE 😜. XI zou beter staan, of gewoon X (2018).

  3. Ik hoop wel op een wit voorscherm. Vind zwart echt verschrikkelijk lelijk. Ben zelf van de x terug gegaan naar de 8 omdat het zwarte scherm me echt niet aanstond. Witte achterkant met een zwart scherm pfff hoe verzin je het.

  4. Veel mensen die iPhone SE gebruiken gaan iPhone XS bestellen met gedachte dat het extra small is.

  5. En het valt niemand op dat deze modellen weer een gitzwarte uitvoering hebben? Iets wat je niet ziet bij de 8 en de X. Bij de 7 was dot de mooiste kleur 😉

  6. Erg jammer dat dit gelekt is. Houd wel van de spanning die een Keynote met zich mee brengt. Mogelijk is het ook strategisch nu de Samsung 9 ook uitgelekt is.

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. XS klinkt namelijk wel logisch aangezien x voor 10 inhoud bij Apple. Dus iPhone 10S 😃 het kan ook zijn dat zij de nummeriek weg halen en dan bijv air gaan noemen.

  9. Maar denk dat het ook niet de XS zal worden omdat het heel anders overkomt. De benaming 10S kan het mischien wel worden, of zoals ik al zei air ofso of totaal iets anders.

  10. iPhone extra small. Tuurlijk.

  11. 🤔, artikel spreekt over vooral snelheidsverbeteringen dus vandaar de naam XS. Volgens mij zijn veel belangrijke vernieuwingen juist geïntroduceerd in de S modellen. 64bit, TouchID, ForceTouch, NFC, …

  12. Zou iemand bij Apple zelf nog de benaming snappen?

    iPhone XS
    iPhone XS Plus
    iPhone 9
    iPhone SE 2

    Lijkt mij iets logischer (aangezien de iPhone X echt geen mega design upgrade zal zijn maar alleen specs update).

  13. Doe dan iPhone XL, iPhone en iPhone XS .

  14. Geen dunnere bezels… jammer😔

  15. Volgens mij is het lekken gewoon onderdeel geworden van de Apple marketing.

  16. Ik ben benieuwd! Mag over 2 weken mijn abo verlengen en wil eigenlijk de X gaan halen. Ergens in mn achterhoofd weet ik dat ik beter kan wachten tot de nieuwe uitkomen…

    Maar men, die namen?! Hoop niet dat het XS wordt, dat vind ik echt niet passend.

  17. iMac – iMac Pro
    iPad – iPad Pro
    MacBook – MacBook Pro
    iPhone (opvolger iPhone 8) – iPhone Pro/ Pro Plus (opvolgers) iPhone X

    Just my 2 cents

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.