iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 3 augustus 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 3 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Lag je vandaag in het zwembad, dan had je geluk, want de meeste mensen zaten flink te zweten of bleven zoveel mogelijk in de buurt van de airco. Op de vooravond van Zwarte Zaterdag is het een goed idee om onze lijst met verkeersdrukte-apps nog eens erbij te pakken, om te kijken waar de langste files staan. Ook een goeie tip is om je live locatie in Google Maps te delen met reisgenoten, zodat je weet waar iedereen is. Verveel je je onderweg, dan heeft Facebook iets nieuws voor je: gamedemo’s in je tijdlijn. Alleen zal niet iedereen daar blij mee zijn, want het wekt smartphoneverslaving in de hand. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Ziggo GO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Verbeterd streamen met Chromecast en AirPlay.
  • Cardhop - Contacts (Gratis + IAP, Mac, macOS 11.0+) - Veel extra functies in deze Mac-app, waaronder Instagram-profielen.
  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Nu met live locatietracking, waarbij anderen ook kunnen zien wat je batterijniveau is. Voor als je opeens offline moet vanwege een lege batterij. Lees ook onze tip over live locaties in Google Maps.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Binck Sparen is nu toegevoegd aan de mobiele app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.