Archief voor '2018 iPhone'

iCulture.nl afbeelding met logo

Alles over de 2018 iPhone-kleuren

Welke kleuren krijgen de 2018 iPhones? Kies uit 6 verschillende iPhone XR kleuren of ga voor de klassieke kleuren van de iPhone XS (Max).

iCulture.nl afbeelding met logo

iPhone XR reserveren in Nederland is begonnen: vind de beste deals

Een iPhone XR reserveren is sinds vrijdag 19 oktober mogelijk. Daarom hebben we alle info over het reserveren van de iPhone XR overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen als de iPhone XR pre-order van start gaat.

iCulture.nl afbeelding met logo

iPhone XS reserveren in Nederland: hier kun je terecht

De iPhone XS reserveren is vanaf nu mogelijk! Al een paar dagen kun je je iPhone XS bestellen en daarna laten bezorgen vanaf 21 september. We hebben voor jou alle info over de iPhone XS Max en de iPhone XS reserveren overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Waarom de iPhone-schermen in 2018 steeds groter worden

Wat is het schermformaat van de 2018 iPhones? Hoe ziet het iPhone XS scherm eruit en wat zijn de specificaties? Nu de 2018 iPhones officieel zijn aangekondigd is het duidelijk dat Apple kiest voor groot.

iCulture.nl afbeelding met logo

Deze hints zitten verborgen in de iPhone 2018-uitnodiging

Het is weer tijd voor hints! We hebben de uitnodiging van het aankomende iPhone-event nader onderzocht en gekeken of er nog enkele aanwijzingen in verborgen zitten. Komt er een ronde Apple Watch en hoe zit het met de kleuren van de uitnodiging?