iPhone dualsim

Gerucht: ‘Toekomstige dualsim iPhone komt niet naar Nederland’

De 6,1-inch dualsim iPhone die later dit jaar op de markt moet komen, zal alleen in China verkrijgbaar zijn. Dat zegt het Chinese Economic Daily News.

Best handig hoor, een iPhone met dualsim. Maar volgens Chinese media komt dit speciale model alleen in China op de markt. In feite zal Apple niet drie, maar vier nieuwe iPhone-modellen op de markt brengen. De 6,1-inch iPhone is er namelijk in twee uitvoeringen: een dualsim-uitvoering voor China en een normale uitvoering voor de rest van de wereld. In Europa zullen we dus te maken krijgen met een iPhone met enkel simkaartslot. In code van iOS 12 zijn verwijzingen gevonden naar een iPhone met meerdere simkaarten.


Over de naam van de opvolger van de iPhone 8 is nog steeds niets bekend. Alleen bij het duurste model lijkt iedereen het erover eens dat deze iPhone X Plus gaat heten. De opvolger van de iPhone X zou allerlei namen kunnen krijgen, van X2 tot X 2018. En over de 6,1-inch iPhone met LCD-scherm is nog helemaal niemand het eens. Apple zal waarschijnlijk niet voor ‘LCD iPhone’ gaan kiezen, want dat benadrukt teveel dat er geen OLED-scherm in zit. De naam iPhone 9 is ook problematisch, omdat er inmiddels een ’10’ op de markt is.

iPhone dualsim

Hoe dan ook, de 6,1-inch iPhone is naar verwachting het goedkoopste en populairste model dat Apple dit jaar gaat uitbrengen. Het design zal grotendeels gelijk zijn aan de iPhone X, maar het prijskaartje niet. De randen zijn smaller dan bij de huidige LCD-modellen en er zit geen Touch ID op. Ook wordt erover gesproken dat 3D Touch afwezig is, wat voor sommige mensen een reden kan zijn om toch naar iets anders uit te kijken.

De 2018 iPhones worden in september verwacht en zullen kort daarna in de verkoop gaan, zoals gebruikelijk is bij Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2018, 21:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2018 iPhone, iPhone XR
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.