Reacties voor: iPhone XR was de populairste smartphone van 2019

Hij mag dan wel uit 2018 dateren, de iPhone XR doet het nog erg goed in de winkel. Uit cijfers over de wereldwijde smartphoneverkopen blijkt dat het in 2019 de bestverkochte smartphone was.
Lees het complete artikel → iPhone XR was de populairste smartphone van 2019
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb dit artikel net gelezen op een iPhone Xr. Gekocht in December 2018. Het USP tot de iPhone 11 (Pro) is en blijft de fantastische batterijduur. Bij gemiddeld tot stevig gebruik blijf je de twee dagen op één lading gemakkelijk halen. Destijds stak dit scherp af tegen de XS modellen, nu is dat natuurlijk recht getrokken. Ik ben zelf heel erg fan van het fullscreen, ik kwam van een iPhone 5s dus de sprong was reuze! Deze telefoon hou ik nog een paar jaar, of ik geef hem door als er een technische reuzensprong wordt gemaakt in september.

  2. Mooi ding, dat XR!

  3. Xr blauw 👍

  4. Xr als opvolger voor iPhone 6 Plus. Het scherm is naar verhouding iets smaller geworden waardoor ik soms naast de toetsen klik maar buiten dat geen enkele spijt.

    Ik ben eigenlijk, omdat ie zo fijn is, veel meer uren op mijn Xr te vinden dan bij de 6 plus. Dat is ergens ook weer een nadeel. Het slurpt mijn tijd. Ben nog aan het leren daar meer evenwicht in te vinden maar dat gaat na ruim een jaar ook al ietsje beter.

  5. Ik heb ook de XR sinds november 2018. Geweldig ding maar meestal verkoop ik ze weer door na twee jaar. Of het moet weinig voorstellen in september, we gaan het beleven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.