Render van iPhone 15 Pro verpakking

‘Zo ziet de verpakking en standaard wallpaper van de iPhone 15 Pro eruit’

Er is een render verschenen van de verpakking van de iPhone 15 Pro. Deze laat zien wat voor standaard wallpaper Apple vermoedelijk gebruikt.

We weten inmiddels al zoveel over de iPhone 15 Pro, dat we aanbeland zijn bij speculatie over de verpakking. Een bekende geruchtenlekker heeft een schets gedeeld van hoe de verpakking van de iPhone 15 Pro eruit gaat zien en op basis daarvan is weer een render gemaakt. De kans dat het één-op-één overeenkomt met de uiteindelijke doos is klein, maar het geeft wel een aardige indruk van het eindresultaat.

‘iPhone 15 Pro verpakking in beeld’

Geruchtenlekker ShrimpApplePro, die vaker juiste informatie wist te delen, deelt op X (Twitter) een wel heel globale tekening van hoe de verpakking eruit gaat zien. Hij zegt dat de iPhone 15 Pro komt in een witte doos, met op de voorkant de iPhone met het scherm omhoog. Qua indeling komt dit overeen met hoe dit nu al op de iPhone 14 Pro is.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De verpakking van de nieuwe iPhone toont ook altijd de bijbehorende wallpaper die Apple voor dat toestel ontworpen heeft. De tekening laat een S-achtige vorm zien, waarbij de uiteindes dicht tegen de schermranden aan lopen. Dit jaar lijkt het erop dat de iPhone 15 Pro dunnere schermranden krijgt dan voorgaande modellen en Apple zal dat vermoedelijk willen benadrukken op de verpakking.

Op basis van het tekeningetje heeft een andere X-gebruiker een render gemaakt. Daarop is de witte doos te zien, met een geheel donkere iPhone met donkere wallpaper met dezelfde S-vormige lichtstrook. Of de wallpaper echt zo donker wordt als hier getoond, is nog maar de vraag. Met een wat meer kleurrijkere achtergrond kan Apple de dunnere schermranden nog meer benadrukken.

Render van iPhone 15 Pro verpakking

Wat zit er dit jaar in de verpakking?

Maar wat zit er deze keer bij de nieuwe iPhones? Naast de iPhone zelf, zit er (zoals we inmiddels gewend zijn) geen oplader meer bij. Wel krijg je er een usb-c-naar-usb-c-kabel bij. Volgens bronnen levert Apple dit jaar een matchende gevlochten laadkabel bij de iPhone 15. Verder verwachten we het gebruikelijke papierwerk en de traditionele Apple-sticker.

Hoe de verpakking er uiteindelijk uit gaat zien, weten we over zo’n twee weken. Volgens betrouwbare bronnen gaat Apple op 12 september 2023 de nieuwe iPhone 15-serie aankondigen. Op iCulture lees je nu al alles over de nieuwe modellen en zodra ze aangekondigd worden houden we je van alles op de hoogte.

Dit is de huidige iPhone line-up:

Actuele iPhone 15 deals

iPhone 15

De iPhone 15 is het standaardmodel van de iPhones van 2023. De iPhone 15 heeft een 6,1-inch display, maar nu met Dynamic Island. Ook zijn er verbeteringen voor de camera, chip en andere extra functies en is het design vernieuwd met meer afgeronde hoeken en een matglazen achterkant. Bovendien is Lightning vervangen door usb-c. Ontdek de iPhone 15 abonnementen of oriënteer je op de iPhone 15 prijzen voor een los toestel. Lees ook onze review van de iPhone 15.

iPhone 15

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.