iPhone 13 Pro notch

Reacties voor: iPhone 13 ingericht? Vergeet dan niet om een software-update te doen

Lost probleem op met Apple Music
De iPhone 13 blijkt te worden geleverd met een eerdere versie van iOS 15. Wil je dat alles goed werkt, vergeet dan niet om een software-update te doen zodra je hem ingericht hebt. Deze lost in ieder geval een probleem op met Apple Music.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Kun je met de iPhone13 eigenlijk ook ‘terug’ naar iOS14?

  2. Origineel geplaatst door Robert
    Kun je met de iPhone13 eigenlijk ook ‘terug’ naar iOS14?

    Nee dat is niet mogelijk, de Iphone 13 heeft minimaal IOS 15 nodig

  3. Met de iphone 13 pro max werk apple car play miet meer

  4. Ik heb mijn iPhone 13 Pro Max vandaag ontvangen en bij mij staat er zelfs nog een oudere versie op, namelijk build 19A341.

  5. Origineel geplaatst door Rutger
    Ik heb mijn iPhone 13 Pro Max vandaag ontvangen en bij mij staat er zelfs nog een oudere versie op, namelijk build 19A341.

    Bij mij ook

  6. Bij mij werkt op de iphone 13 Pro Max Apple Carplay beperkt. Apple Music werkt helemaal niet. Verbinding met Apple Car Play valt dan weg. En na een telefoongesprek valt de verbinding ook weg. En soms crashen de navigatie apps.

  7. Ik heb contact gehad met Apple Support omdat ik de update niet geïnstalleerd kreeg. Is een issue mee (lijkt erop dat Apple de update niet signeert). Herstellen of vanuit restore modus werkt ook helaas niet. Zit niks anders op dan te wachten.

  8. Heb vandaag mijn iPhone 13 pro gekregen. Nu geeft ie dat ook aan dat er een nieuwe update is. Heel leuk denk haal de boel lekker binnen.

    Nadat de download binnen is en ik klik op installeren. Dan wil die de update controleren, echter geeft die aan dat ik niet meer verbonden ben met internet. Terwijl ik daarvoor nog aan het appen was.

    Ik heb geprobeerd via mobiel netwerk, via mijn MacBook, instellingen verwijderd etc en nu totaal leeggemaakt en ingesteld.

    Hij blijft het doen helaas. Iemand hier een idee?

  9. Ik heb sinds vandaag de iPhone 13 pro. Eerst netjes mijn telefoon gegevens overgezet naar mijn nieuwe. De oude leeggemaakt. Dit is allemaal goed geregeld moet ik zeggen.

    Toen zag ik de update naar iOS 15, terwijl die er al opstaat. Dacht laat ik ff zoeken en vond dit artikel

    Via de telefoon wil die niet update. Hij haalt de update wel binnen, maar bij het controleren om te installeren geeft de telefoon aan dat ie geen internet heeft. Ben ondertussen wel aan het appen geweest en natuurlijk de download binnen gehaald. Ik heb het via 5g geprobeerd. En later via mijn MacBook. Op geen enkele manier werkt het bij me.

    Heb zelfs instellingen gewist en later hele telefoon hersteld, maar niks werkt hiermee.

    Ik weet niet of hier mensen zijn die dit ook hebben. En eventueel een oplossing ervoor is?

    Update. Hij ging net automatisch in update modus en blijkt nu toch geïnstalleerd te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.