iPhone 12 paars camera

Wil je een paarse iPhone 12 kopen? Hij ligt nu in de winkels

De lente kleurt paars
De paarse iPhone 12 is bij de eerste klanten gearriveerd en in de winkels kun je dit model nu ook bekijken. De iPhone 12 is nu officieel verkrijgbaar en je hoeft niet meer te wachten op de pre-order. Welke opties je hebt om een paarse iPhone 12 te kopen, lees je hier!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 12 heeft een nieuwe kleur gekregen: paars! Deze opvallende nieuwkomer is verkrijgbaar in twee formaten: 6,1-inch iPhone 12 en 5,4-inch iPhone 12 mini. De pre-order periode is inmiddels voorbij en het toestel is nu officieel beschikbaar.

Dat betekent ook dat je de paarse iPhone 12 en iPhone 12 mini nu in de winkels kunt aantreffen. En dat komt mooi uit, want bij winkels als Amac en MediaMarkt kun je nu weer gewoon binnenlopen zonder afspraak. Mocht je nog twijfelen over de kleur, dan heb je dus de mogelijkheid om eerst te gaan kijken. Helaas is dat bij de Apple Store nog niet het geval: daar blijven de deuren hermetisch gesloten voor mensen die ‘gewoon even willen kijken’. Langskomen voor een reparatie of bestelling ophalen kan overigens wel.

iPhone 12 kopen: dit zijn je opties

Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de iPhone 12 pre-order voor de nieuwe paarse kleur. De pre-order is nu voorbij en de eerste klanten hebben het toestel inmiddels binnen. Heb je de foto’s op sociale media gezien en wil je ook zo’n lila iPhone? Dat kan. Je hebt de keuze uit de hieronder genoemde modellen.

iPhone 12 in paars

iPhone 12 mini in paars

Je kunt de iPhone 12 bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt
Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 12 paars

Bij deze aanbieders is de paarse iPhone 12 al te vinden:

Aanbieder Paarse iPhone 12?
Coolblue “Morgen in huis”
Bol.com Alleen via externe partners
Belsimpel “Morgen in huis”
MediaMarkt “Morgen in huis”
T-Mobile “Direct leverbaar”
Mobiel “In bestelling”
KPN Nee
Vodafone “Op voorraad”

Bijpassende paarse iPhone-hoesjes

Apple heeft twee nieuwe bijpassende hoesjes in de kleuren Amethist en Donkerviolet, die er het mooist bij passen.

  • Siliconenhoesje in amethist (donker auberginepaars): 55 euro
  • Lederen hoesje in donkerviolet (donkerpaars): 65 euro

Ook mooi bij deze kleuren is de lederen kaarthouder in de nieuwe kleur Arizona (roodbruin). Je kunt deze voor 65 euro aanschaffen in de Apple Store en bij retailers.

iPhone 12 paars

Actuele iPhone 12 mini deals

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zit nog steeds in het assortiment bij Apple. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwkomer. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.