iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 21 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 21 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag duiken we weer dieper in de nieuwe apparaten en accessoires. Zo lees je in onze review van het Apple Watch solobandje hoe comfortabel dit nieuwe type bandje is. Hoe handig is het om en af doen van het horloge en hoe rekbaar is hij? We nemen ook de verschillen tussen de Apple Watch Series 6 en Apple Watch Series 5 onder de loep. Er was ook ander nieuws. Zo is de release van de Netatmo Smart Video deurbel dichterbij gekomen. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag.

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Magic Earth Navigatie, Kaarten (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 13.0+) - Nieuwe widgets voor iOS 14, Siri Shortcuts met CarPlay en ook verbeterde zoekresultaten in de CarPlay-app.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - De flow bij het plannen van een reis is verbeterd. Ook zie je nu beter als je een reis plant met tussenstop, kun je de Jongeren Dagkaart kopen en zijn er nog een paar andere bugs gefixt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.