Apple cadeaus tijdens de kerstdagen: wat heb jij gekregen?

iCulture peilt: Heb jij dit jaar Apple-cadeaus van Kerstman of Sint gekregen?

Welke Apple-cadeaus lagen er dit jaar onder de kerstboom bij jou? We zijn benieuwd of jij als iCulture-lezer een Apple Watch, Apple TV of ander tech-cadeau hebt gekregen.

iPhones en iPads waren tijdens de kerstdagen populair bij de Kerstman, zo bleek eerder vandaag uit onderzoek. Maar hebben we in Nederland en België wel de traditie om iPhones, iPads en andere dure spullen cadeau te geven? Daar zijn we benieuwd naar in deze poll.

Apple cadeaus tijdens de kerstdagen: wat heb jij gekregen?

Apple onder de kerstboom of in de zak van Sint

Er zijn natuurlijk nog meer Apple-spullen die leuk waren om dit jaar onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas te vinden. De Apple TV, een Apple Watch of misschien wel accessoires zoals oordopjes, een VR-bril of lampen die je met de iPhone kunt bedienen. We hebben zoveel mogelijk opties in onderstaande poll proberen te stoppen, zonder dat het een eindeloos lange lijst zou worden. Waar we bijvoorbeeld ook benieuwd naar zijn, is hoeveel mensen een iPad Pro tijdens de feestdagen hebben gekregen. Volgens veel analisten is het een niche-product, maar misschien heeft de kerstman dit jaar extra diep in de buidel getast om toch te zorgen dat de oversized tablet onder de boom zou liggen. En vinden we de Apple Watch een té persoonlijk cadeau om tijdens de kerst weg te geven, of valt dat wel mee? We zijn benieuwd!

Je mag in onderstaande poll meerdere antwoorden aanvinken.

Poll niet zichtbaar? Vul in via deze link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2015, 10:01
Categorie Achtergrond
Onderwerpen feestdagen, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.