iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke Apple-producten van 2023 kijk jij het meest uit? [poll]

Het nieuwe jaar is begonnen en zoals gebruikelijk is het dan tijd om vooruit te kijken. Dankij geruchten krijgen we alweer een iets beter beeld wat Apple dit jaar gepland heeft. Naar welk nieuw of vernieuwd Apple-product kijk jij het meest uit? Je mag er drie kiezen in onze poll!

Onlangs hebben we op iCulture al alle aankomende Apple-producten van 2023 op een rij gezet, zodat je een goed idee hebt wat je dit jaar allemaal kunt verwachten. Het lijkt erop dat 2023 een wat ongebruikelijk jaar wordt: Apple zet alles op alles om de Reality Pro-headset en het bijbehorende xrOS succesvol in de markt te zetten, met alle verrassingen die daar verder nog bij horen. Misschien bouwt Apple wel aan een eigen metaverse, die we voor het gemak Appleverse noemen. Maar misschien zit jij hier nog helemaal niet op de wachten en heb je gewoon een nieuwe MacBook nodig. Laat het weten in de poll hieronder.

Naar wat van Apple kijk jij in 2023 het meest uit?

Of je nu met ongeduld aan het wachten bent op een nieuwe iPhone, van plan bent om je eerste MacBook te kopen of niet kan wachten totdat Apple haar nieuwe AR/VR-bril uitbrengt: er is genoeg om naar uit te kijken. In onze poll kun je drie favorieten aangeven.

Directe link naar de poll

Onthoud dat sommige producten in deze poll nog niet officieel aangekondigd zijn en mogelijk uitgesteld kunnen worden. Vooral de release van Apple’s AR-bril is onzeker, al zijn er steeds meer aanwijzigingen dat ‘ie in 2023 toch echt wordt onthuld.

Om je keuze wat gemakkelijker te maken hebben we in de nieuwste aflevering van de iCulture Podcast besproken wat Apple dit jaar allemaal zoal uit gaat brengen en waar we naar uit kijken. Lees ook: Apple-producten in 2023: dit zijn onze verwachtingen voor dit jaar.

Bekijk ook

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.

2023 iPhone

Alles over de iPhones van 2023 lees je hier: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Laatstgenoemde model is de meest uitgebreide iPhone uit de line-up, met onder andere een verbeterde camera met een soort periscopische cameralens, genaamd tetraprisma. Het Dynamic Island is op alle modellen aanwezig en alle modellen hebben een vernieuwd design, waarbij de randen wat ronder zijn. De Pro-modellen zijn nu gemaakt van titanium en zijn voorzien van een actieknop. Wil je een nieuwe iPhones kopen, dan vind je hier een overzicht van prijzen van de huidige modellen.

2023 iPhone

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.