Apple Amsterdam 2019

Reacties voor: Apple Store Amsterdam twee dagen gesloten tijdens filmopnames op Leidseplein [update]

Op Netflix verschijnt binnenkort een film over de gijzeling in de Apple Store in Amsterdam, die in februari 2022 plaatsvond. De film wordt gemaakt met een Nederlandse cast en regisseur. Op Videoland verschijnt deze maand een documentaire over de gijzeling, gemaakt in samenwerking met AT5.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 1 reacties

  1. Wat is er discutabel aan het meewerken aan een film over een traumatische gebeurtenis? Apple heeft zelf verschillende series gemaakt waarin traumatiserende real live events een belangrijke rol spelen. The Morning Show bijvoorbeeld en de nieuwe serie Masters of the Air.
    Het lijkt mij juist heel goed om – als er dan toch een film wordt gemaakt – eraan mee te werken en daardoor te kunnen bijdragen aan een zo getrouw mogelijke weergave. Belangrijkste lijkt mij dat de betrokken medewerkers erin zijn gekend, weten we of dat is gebeurd?

    Reageer op Josh

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.