Archief voor 'netflix'

Netflix series met Spatial Audio

Zo zeg je je Netflix-abonnement op

Wil je Netflix opzeggen? In deze tip lees je hoe je Netflix stopzet, via de website of op je iPhone, iPad of Mac. Ook lees je hoe je Netflix kan annuleren als je geabonneerd bent via je Apple ID in de App Store.

Extra leden Netflix buiten huishouden toevoegen

Zo voeg je in Netflix extra leden buiten je eigen huishouden toe

Als je je Netflix-account deelt buiten je eigen huishouden, is het de bedoeling om deze gebruikers tegen betaling aan te melden als extra leden voor je Netflix-account. Maar hoe werkt het toevoegen van extra leden aan je Netflix-account? Hoe checkt Netflix of je je wachtwoord deelt en wat gebeurt er als je dit zonder betaling blijft doen?

Netflix pincode

Netflix-pincode instellen voor profielen: zo werkt het

Netflix biedt nu de mogelijkheid om je profiel te voorzien van een pincode. De optie is bedoeld om kinderen te beschermen, maar is ook erg handig voor volwassenen. Zo kunnen anderen niet meer zien wat er op jouw kijklijst staat.

Netflix top 10.

Zo kun je films en series aanvragen bij Netflix

"Waarom zendt Netflix die ene show niet uit?" Als je dit regelmatig hebt geroepen, is er een plek waar je je frustratie kwijt kunt: op de pagina waar je nieuwe films en shows kunt aanvragen.

Apple Watch Nike Plus

Netflix streamt Nike-workouts en maakt Fitness+ overbodig

We zitten in Nederland en België eindeloos te wachten op Fitness+ met ondertitels. Inmiddels dient zich een andere oplossing aan: Netflix gaat namelijk vanaf 30 december 2022 workouts van Nike Training Club streamen, zodat je in januari kunt werken aan je killerbody.

Scrooge animatie kerstfilm op Netflix

Kerstfilms op Netflix: deze wil je zien

Ook op Netflix zijn heel wat kerstfilms te vinden, van recente animatiefilms zoals Scrooge en Klaus tot klassiekers die je gezien moet hebben. Dit zijn onze kerstfilm-aanraders op Netflix!