Sonos Five speaker

Gelekte foto’s tonen nieuwe Sonos Five en Sub

Roland Quandt zal vermoedelijk op de zwarte lijst bij Sonos komen. De tech-journalist liet vroegtijdig foto's van de nieuwe Sonos Five en Sub uitlekken. Eerder lekte al een afbeelding van de vernieuwde Playbar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 6 mei: Ook de nieuwe soundbar Sonos Arc is nu gelekt.

Sonos Five en nieuwe Sub

De Sonos Five zou de opvolger zijn van de Play:5 die in 2015 voor het laatst een update kreeg. Eerder wijzigde Sonos de naam van de Play:1 ook al naar Sonos One. De Play:3 kreeg tot op heden geen opvolger. De gelekte afbeelding van de Sonos Five tonen een simpel design met brede kast, vergelijkbaar met het huidige model. Sonos heeft de nieuwe speakers nog niet officieel aangekondigd, maar laat op Twitter hints vallen dat er op 6 mei iets staat te gebeuren.


Quandt heeft enkele van zijn tweets weggegooid maar toont wel een reeks foto’s in een artikel. De nieuwe Sonos Sub lijkt identiek aan het voorgaande model en zou ook in zwart en wit worden verkocht. De afbeeldingen laten weinig zien over de technische verbeteringen, behalve dan hoe het uiterlijk eruit ziet.

Eerder werden er ook al foto’s van de vernieuwde Playbar gelekt door Dave Zatz. Deze zou beschikken over aanraakgevoelige bediening en is iets langer dan de huidige Playbar. Er zit ook ondersteuning voor Dolby Atmos op, zodat het goed zou passen bij de Apple TV 4K.

Sonos Five wit

De Sonos-speakers werken goed samen met Apple-producten, dankzij de samenwerking met Apple Music en AirPlay 2. Morgen weten we of het allemaal echt waar is.

Sonos Sub 3 zijkant

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 06 mei: Gelekte details over Sonos Arc toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 mei 2020 om 8:22
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.