Reacties voor: Facebook maakt gebruikers vindbaar via tweefactor-telefoonnummer

Zo kun je het beperken
Facebook gebruikt het telefoonnummer dat je voor tweefactorauthenticatie (2FA) hebt ingesteld, ook om je vindbaar te maken op het sociale netwerk. Zelfs al heb je daar niet voor gekozen en het blijkt niet mogelijk je daarvoor af te melden.

Reacties: 7 reacties

  1. Op de vraag of Facebook van plan is de instellingen aan te passen, reageerde het bedrijf dat het niet ingaat op toekomstige plannen.

    Dit kun je doen
    De meest veilige instelling is om alleen je telefoonnummer en e-mailadres vindbaar te maken voor mensen die toch al vriend van je zijn. Als het goed is ken je die mensen en vertrouw je ze (enigszins).

    MEEST veilige is je facebook account deactiveren en de apps te verwijderen.

  2. The gift that keeps on giving. Het lijkt wel alsof ze willen dat je je account opzegt.

  3. Wil je onvindbaar zijn voor Facebook? Delete je account. Dat is de beste manier om enigszins veilig te zijn van een netwerk wat niet rekening houdt met gebruikers, maar met de politiek en de wil heeft om alleen maar geld te verdienen aan de paar dingen die jij post op dit achterlijkste ‘sociale’ netwerk. Het enige wat zij nu aan het doen zijn is zorgen dat ze in een goed daglicht komen bij de politici wereldwijd.

  4. Morgen in het nieuws: Facebook zegt sorry, foutje, dat had niet mogen gebeuren and all is good voor 90% van de gebruikers.

  5. Origineel geplaatst door Tom
    The gift that keeps on giving. Het lijkt wel alsof ze willen dat je je account opzegt.

    Zojuist gedaan!

  6. Je kan de fb account wel verwijderen maar je telefoonnummer hebben ze toch al. Dus dan ook whatsapp verwijderen.

  7. @Erik: Yep, en Instagram en Twitter ook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.