Vodafone introduceert nieuwe bundels met meer data

Ziggo-korting nu ook voor Start
Vodafone heeft nieuwe bundels geïntroduceerd, waarbij je in sommige gevallen meer data krijgt. Er zijn ook bundels die juist goedkoper of ietsjes duurder geworden zijn.

Afgelopen maand kwam KPN met nieuwe bundels tot 100GB en nu is het de beurt aan Vodafone die nieuwe mobiele bundels aangekondigd heeft. Zowel de Red- als de Start-pakketten zijn aangepast. Red Together is flink in prijs gedaald en bij de overige Red-bundels krijg je meer data. Bij de introductie van de nieuwe bundels zijn er ook een paar gesneuveld.

Vodafone geeft meer data bij Red-bundels

Afgelopen jaar introduceerde Vodafone de Red Together-bundel. Met Red Together deel je één databundel met vijf mensen. De basisprijs van Red Together is per vandaag gedaald van €45 naar €35. Daarnaast krijg je bij Red en Red Essential nu meer data voor je geld. Bij Red krijg je nu 15GB in plaats van 10GB en bij de kleinere Red Essential is de bundel gegroeid van 3GB naar 5GB. De prijs van Red is gelijk gebleven (€30), terwijl de Essential-bundel iets goedkoper geworden is (€25 in plaats van €26). Red Super is door de verhoging van het Red-abonnement vervallen.

De kleinere Start-bundels zonder onbeperkt bellen zijn ook aangepast. Start XL kost nu €17,50 in plaats van €20, terwijl Start L en Start M juist €0,50 duurder geworden zijn. Al deze bundels behouden dezelfde aantal belminuten en databundels. Start S, de kleinste bundel met alleen 150 belminuten, is komen te vervallen. Alle prijzen gelden voor een sim-only bundel voor een periode van twee jaar.

Tabel: Vodafone-bundels per 4 maart 2019

  Data Belminuten Prijs
Red Together 40GB Onbeperkt €35 (was €45)
Red 15GB (was 10GB) Onbeperkt €30
Red Essential 5GB (was 3GB) Onbeperkt €25 (was €26)
Start XL 2GB 300 €17,50 (was €20)
Start L 1GB 150 €13,50 (€13)
Start M 500MB 150 €11,50 (€11)

In vergelijking met andere providers zit Vodafone in de duurdere categorie, samen met KPN. Bij KPN betaal je ook €30 per maand voor een iPhone sim-only abonnement van 15GB en onbeperkt bellen. KPN heeft wel grotere bundels dan Vodafone, want die lopen tot 100GB. Voor bijvoorbeeld 5GB ben je goedkoper uit bij Tele2, waar je €15 betaalt. Wil je liever een iPhone met onbeperkt internet, dan ben je voordeliger uit bij Tele2 of T-Mobile.

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Ziggo-korting ook bij Start
Nieuw is wel dat je nu ook bij de Start-pakketten korting krijgt als je Ziggo-klant bent. Ondanks de lichte prijsverhoging bij Start L en M ben je dus toch goedkoper uit als je ook een vaste dienst hebt van Ziggo. Je krijgt namelijk €2,50 korting per maand, naast de dubbele data. De gebruikelijke korting van €5 en de dataverdubbeling bij de Red-bundels blijft behouden.

Bekijk ook

iPhone met Vodafone abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met Vodafone abonnement? Hier vind je de prijzen en aanbiedingen voor sim only en Vodafone-abonnementen met iPhone, zodat je altijd een scherpe deal vindt.



Informatie

Laatst bijgewerkt
4 maart 2019 om 10:51
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.