apple store winkel

Apple Store offline in afwachting van iPhone 6-evenement

De Apple Store is offline, in aanloop naar het evenement later vandaag. Daarbij worden waarschijnlijk de iPhone 6 en iWatch aangekondigd.

Apple Store offlineHet is weer zover: Apple heeft de Apple Store offline gehaald, in aanloop naar het grote evenement later vandaag. Apple is nu waarschijnlijk druk bezig met het klaarzetten van flink wat nieuwe producten die vanavond worden aangekondigd. Afgelopen jaren was de Apple Store vlak na de grote presentatie weer bereikbaar, zodat je bijvoorbeeld de pas aangekondigde nieuwe iPhones en andere producten kon reserveren of bestellen.

Terwijl de Apple Store offline is, kun je geen nieuwe producten bestellen. Bij het bezoeken van de website krijg je alleen te lezen dat hij binnenkort weer online is. Het evenement begint pas om 19:00 uur vanavond, dus we zullen ruim 5 uur naar deze waarschuwing moeten kijken.

Vanavond om 19:00 uur vindt er een groot Apple-evenement plaats in Cupertino. Wat daar wordt aangekondigd is officieel nog niet bekend, maar dankzij een flink aantal geruchten hebben we wel een aardig idee. Alles wijst namelijk de onthulling van de iPhone 6, die verkrijgbaar zal zijn in twee varianten: één met een 4,7-inch-scherm en een ander met een 5,5-inch-scherm. Die laatste kan wel eens de iPhone 6 Plus heten. Daarnaast is de kans groot dat de iWatch en een mobiele betaaldienst van Apple aan bod komen.

Uiteraard zitten wij vanavond ook bovenop alle aankondigingen. Je leest zo snel mogelijk over ieder nieuw product in uitgebreide artikelen. Daarnaast houden we je op Twitter ook goed op de hoogte via @iCulture.

Lees ook: Vooruitblik Apple-event 9 september: alles wat je vooraf moet weten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2014, 14:43
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.