iPadOS 16 Woning app

Reacties voor: ‘Apple werkt aan iPad-achtig slim scherm voor smart home-bediening’

Volgens een betrouwbare bron werkt Apple aan een of meerdere smart displays voor het bedienen van je smart home. Het is een iPad-achtig apparaat dat je aan de muur zou kunnen bevestigen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Interessant. Tijdje getwijfeld om een iPad op de muur te monteren. Echter de vraag is hoeveel ik het zou gaan gebruiken? En de nadelen: Dure iPad die beperkt gebruikt wordt, lastig op muur monteren met stroom aansluiting. Kans op opzwellende batterij na verloop van tijd.

    Hebben me doen besluiten om dit voorlopig nog maar niet te doen. Maar één dedicated apparaat hiervoor zou wel interessant kunnen zijn.

  2. Dat is nu precies waar ik mijn iPad voor gebruik, mounted in een frame aan de muur en in de muur een usb lader gemaakt waar ik hem mee op stroom hou.

    Bedien de Tado verwarming, Daikin warmtepompen, HEOS speakers, Hue verlichting, Unifi Protect bewakings camera’s en nog meer. Het is ook de centrale huis agenda. Het voordeel is dat ik niet 100% aan HomeKit vast zit, je kunt de standaard fabrikanten apps gebruiken.

    Hopenlijk met Matter wordt het straks nog eenvoudiger om alles te bedienen

  3. Voor de tussentijd een aanrader: toch een iPad aan de muur met daarop VIZ-designer software.
    De mogelijkheden qua indeling zijn dan vrijwel eindeloos, je agenda, het weer en zelfgemaakte iconen voor je HomeKit devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.